HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Lægkramper / lægmuskerne kramper

Omkring halvdelen af alle gravide oplever på et eller andet tidspunkt i graviteten at være plaget af lægkramper. De fleste gravide har lægkramperne i løbet af natten.

Lægkrampe er når blodkarrene og herefter musklerne i læggen, altså på bagsiden af underbenet kramper/spasmer/trækker sig sammen.

Lægkrampe hos gravid

Hvordan ved jeg, om jeg har lægkramper ?

Diagnosen stilles udfra symptomerne, der er smerte og ubehag i underbenet, når musklen i læggen kramper. Smerten skal altid forsvinde, når musklen igen slapper af.

Hvis krampen eller smerten i læggen er vedvarende, bør du kontakte din egen læge med henblik på at sikre dig, at der IKKE er tale om en dyb vene trombose (DVT).

Hvad er risikon ved lægkramper i graviditeten?

Der er ingen risiko forbundet med lægkramper i graviditeten, hverken for dig eller din baby. Kramperne kan dog være ubehagelige og forstyrre nattesøvnen.

Hvordan behandles lægkramper i graviditeten?

Der findes ikke nogen medicinsk behandling for lægkramper. Til gengæld er der masser af andre ting, der kan lindre lægkramper heriblandt massage, rebozomassage, yoga og akupunktur-behandlinger.

Hvad kan jeg selv gøre ved lægkramper?

Du kan finde alle vores udvalgte produkter til dig og din baby i vores webshop her

Andre artikler om graviditet

Andre artikler, der kunne have interesse

DET ESSENTIELLE
GRAVIDITETS FORLØB

EN ALL INKLUSIVE ADGANG TIL VIDEN DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET MED LANGT FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL

Til 0 kr får du

Vi følger dig helt tæt igennem din graviditet og de første mindst 100 dage af din babys liv, med daglige guldkorn i din indbakke. Du får viden om graviditeten, fosterudviklingen i livmoderen, fødslen, amningen, din babys udvikling efter ankomst. Bliv også klogere på babyudstyr og anvendelse med mere. 

Derudover får du en unik adgang til gode rabatter. Samt løbende adgang til guides og indhold der følger din graviditet, din baby og din barsel. Kort sagt, tilmeld dig og undgå at gå glip af noget (vigtigt). 

error: Content is protected !!