Ingredienser:

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 175 grader.
  2. Rør mel, kanel, ingefær, bagepulver og salt sammen i en skål.
  3. I en anden skål pisker du smør og sukker godt sammen til det bliver helt fluffy (ca 7-10 min). Derefter putter du fløde i, og pisker ca. 3 min mere.
  4. Slå ægget i skålen med smør, sukker og fløde. Tilsæt derefter appelsinsaft og melasse.
  5. Tilsæt gradvis de tørre ingredienser og rør rundt imens.
  6. Placer dejen i fryseren i 10 til 15 minutter, ellers er den umulig at arbejde med. 
  7. Rul dejen til kugler (ca 12 stk) og placer dem på bagepapir på bageristen. Tryk kuglerne lidt ned med en gaffel.
  8. Bag kiksene i 8 til 10 minutter i ovnen.
  9. Lad kiksene sidde på bagepapiret i 5 minutter, før de tages af til yderligere afkøling.