fbpx

 

“Vi havde brug for guidning til at finde den rette vej! Jeg er virkelig imponeret over, hvor meget vi har fået flyttet på de 5 uger, selvom der stadig er arbejde foran os. Men efter vores samtaler, føler vi at vi er på rette vej og overbeviste om, at vi nok skal klare det! ”

-Mie

 

Vi er på rette vej og vi skal nok klare den

Hej Karen
Først og fremmest – TAK! Tak for et overraskende godt kursus med et, for os, stort udbytte. Jeg må ærligt indrømme, at jeg var en anelse skeptisk inden jeg tilmeldte os og var noget tilbageholdende med at skulle bruge 3000,- på kurset. Men da jeg fik en opringning fra dig og en snak, hvor du især nævnte “ørkenvandring-eksemplet” var jeg ikke så meget i tvivl. Vi havde brug for dén guidning til at finde den rette vej! Jeg er virkelig imponeret over, hvor meget vi har fået flyttet på de 5 uger, selvom der stadig er arbejde foran os. Men efter vores samtaler, føler vi at vi er på rette vej og overbeviste om, at vi nok skal klare det!

Jeg er rigtig glad for den forståelse og sympati man møder flere gange – både i videoerne og samtalerne. For JA! Det er pisse hårdt at stå i og jeg har ikke været vant til at møde særlig meget forståelse – hverken blandt venner, familie eller mødregruppe.

Jeg synes det fungerer rigtig fint med videoerne og er glad for at vi ikke skulle læse 100 siders teori. Videoerne indeholder gode, forståelige sammenligninger og det er let at følge med.

Steptalk’sne fungerer også overraskende godt på Skype og jeg synes faktisk man for meget ud af at høre dine svar til de andre deltagere. Især når de har samme alder, som ens eget barn.

Mie