fbpx

“Allerede 12 timer efter hun blev født tjekkede vi ind hos Lotte og fik straks hjælp til at den lille kom i gang med at suge råmælken og vi fik hjælp til alle mulige andre ting, som alt sammen var nyt for os, da hun er vores eneste barn. ”

 

48 timer med stor hjælp og opbakning

Kære Lotte og hele teamet hos Baby Instituttet

Vi vil gerne dele vores lille succes med jer, for igen at sige mange tak for jeres utrolig store hjælp og indsats for at få vores lille datter godt i gang med livet.

Allerede 12 timer efter hun blev født tjekkede vi ind hos Lotte og fik straks hjælp til at den lille kom i gang med at suge råmælken og vi fik hjælp til alle mulige andre ting, som alt sammen var nyt for os, da hun er vores eneste barn.

Vi var så glade for de første 24 timer, at vi uden nogen tvivl besluttede at blive endnu et døgn sammen med Lotte. Det gjorde at vi fik hele 48 timer med stor hjælp og opbakning og da vi forlod hotellet, havde jeg spændte bryster og mælken var løbet på bare 50 timer efter hun var født. Det betød også at vi kunne tage hjem med en glad baby, der nu havde været igennem både den sorte og grønne ”ble” på bare to dage. Da Lotte vejede vores lille pige inden vi tog afsted, havde hun kun tabt 4% fra hendes fødselsvægt. Vi kørte direkte til hospitalet for at få høreprøve og hælprøve, og også her blev hun vejet og jordemoderen blev ret overrasket over den hurtige udvikling for vores lille pige og det lille vægttab. Det samme skete da vi på 5. dagen fik besøg af sundhedsplejersken herhjemme. Hun kunne konstatere at vores datter ikke alene var tilbage på sin fødselsvægt allerede på 5. dagen men nu vejede 120g over sin fødselsvægt. Som vi kunne forstå på sundhedsplejersken, er dette ret usædvanligt.
Ugen efter tog hun igen mere på og da hun var 3 uger, blev hun vejet igen og have en vægtforøgelse på 740g. Wupti! det havde sundhedsplejersken ikke regnet med… men det havde vi selvfølgelig, fordi vi ved hvilken stor hjælp vi har fået fra jer.

Vægten er selvfølgelig et tydeligt tegn på at hun spiser godt, men det er også vigtigt at fortælle, at amningen er en stor fornøjelse for både baby og mor. På intet tidspunkt har jeg haft smerter, betændelse eller andre problemer.

I dag er vores datter præcis en måned, og hun er en glad lille pige, der næsten aldrig skriger eller er ked af det. Hun sover stadig i intervaller af 3 timer, er dygtig til øjenkontakt og smiler mange gange i løbet af dagen. I dag har vi også hørt og set noget der ligner grin og hun kan kopiere vores ansigtstræk ved f.eks. at række tunge.

Vi deler vores historie til alle der gider høre på den… og også lidt til dem som ikke gider 😉 for det er vigtigt! At alle kan se hvilken udvikling der faktisk er mulig hvis bare man får den rigtige hjælp.

Så tusind tak igen for jeres ideer, koncept og kamp for babyerne. Og en stor tak igen til Lotte, der officielt er udråbt til skytsengel i vores familie. Vores lille datter har selvfølgelig også fået en dukke som har fået navnet Lotte.

De kærlig hilser og smil fra en lykkelig familie på 3