fbpx

“Ellen sover nu næsten helt selv på den første lur (også uden at vi er der). Og i nat har været den bedste længe. 19.30-06 med to opvågninger (to?!) og det var kun til mad. Hold nu op en forskel fra det døgnskema vi sendte”

-Natasja , mor til Ellen

 

Tænk hvis vi kunne have ønsket os dette for 6 uger siden

Kære Karen! Kære baby-instituttet.

Det har simpelt hen været en fornøjelse. Vi har lige akkurat set hinanden i øjnene og sagt: “tænk hvis vi kunne have ønsket os dette for seks uger siden”. Vi havde simpelt hen ikke troet på, det kunne lade sig gøre, hvis nogen skulle fortælle os at vi skulle komme hertil nogensinde.

Ellen sover nu næsten helt selv på den første lur (også uden at vi er der). Og i nat har været den bedste længe. 19.30-06 med to opvågninger (to?!) og det var kun til mad. Hold nu op en forskel fra det døgnskema vi sendte. Vi krydser fingre for at det ikke er en engangsforestilling :-)Jeres videoer er idiotsikre, og steptalksene er guld værd hvis man lige har ramt et punkt hvor man har brug for lidt mere hjælp/uddybning.

Og Karen, du er simpelt hen det rareste menneske, som virker helt oprigtig og man sidder på den anden side med en følelse af, at du rent faktisk vil os – og vores baby – det bedste! Også med et smil på læben – det er sgu godt arbejde 🙂 så tusind tak for dig!

Vi kunne ikke have gjort det uden jer! Så tak, tak for at hjælp os på vores ørkenvandring i søvnland.

Natasja , mor til Ellen