fbpx

 

“I dag har jeg begge børn hjemme for første gang i min barsel, og Theo er faldet i søvn i barnevognen uden særlig hjælp og i dag også uden sit svøb, hvilket har gjort at jeg har kunne lege med min datter som jeg kunne før. Søvnkurset har reddet hele vores hverdag, specielt har det gjort en forskel for min mand også at forstå at søvn ikke bare er noget alle babyer kan fra naturens side. ”

-Christian, Josephine, Theo og Louise

 

Jeg græd hver dag

Puha, hvor skal man starte? Jeg havde aldrig forestillet mig at jeg ville kunne lære Theo at sove. De første seks uger af hans liv var de absolut hårdeste i mit eget liv, og jeg græd hver dag, fordi han ikke “ville” sove om dagen.

I dag har jeg begge børn hjemme for første gang i min barsel, og Theo er faldet i søvn i barnevognen uden særlig hjælp og i dag også uden sit svøb, hvilket har gjort at jeg har kunne lege med min datter som jeg kunne før. Søvnkurset har reddet hele vores hverdag, specielt har det gjort en forskel for min mand også at forstå at søvn ikke bare er noget alle babyer kan fra naturens side.

Han går nu også i seng kl 20 og vågner første gang kl 4:30, så jeg er LYKKELIG for at vi valgte at investere i vores hverdag.
Vi kæmper stadig med nogle lure og nogle dage med at forlænge dem, men han er i barnevognen, og det er milevidt fra, hvor vi startede med alle lure i viklen hos mig.

Kurset har været verdensklasse

Jeg har fortalt vidt og bredt om kurset til alle jeg kender som kæmper med søvnen. Har brugt nogle af tricksene på vores 3-årige og hun har nu sovet to nætter i sin egen seng HELE natten.

Jeg synes det har været verdensklasse at være med på dette kursus. Meget af det er jo ikke rocket science når man hører det, men det er bare rart at have nogen der på en måde holder én i hånden på vej mod sit mål. Så tak for dig, tak for jer og tak for nu.

Kærlig Hilsen Christian, Josephine, Theo og Louise