fbpx

Nadjas grundige gennemgang af bryst, babys mund, sutteteknik og samspillet mellem disse, gav et super godt grundlag for at jeg nemmere kunne vurdere mit barns sutteteknik fra start.

-Janne

 

Kurset har givet mig en super god start på amningen

Som førstegangsfødende havde jeg ikke stiftet bekendtskab med det at amme et barn, udover de historier og fortællinger jeg læste om og hørte fra venner og familie. Langt fra alle var historier var positive, så da jeg blev tilbudt at deltage på et ammeforberedende kursus, takkede jeg ja med det samme.Kurset var meget informativt, og tog en med helt ned i detaljen om hvordan brystet fungerer, og hvad der er rigtigt, og især forkert, når man ammer sit barn.

Nadjas grundige gennemgang af bryst, babys mund, sutteteknik og samspillet mellem disse, gav et super godt grundlag for at jeg nemmere kunne vurdere mit barns sutteteknik fra start.Kurset har helt klart givet mig en super god start på ammeforløbet og idag, 2 måneder efter fødslen, har det kun været positivt, og en super god oplevelse jeg har haft med amningen.

Oplevelsen af at vide hvad der er rigtigt og forkert, og den selvtillid det har givet, at være sikker på, hvornår jeg skal reagere, hvis noget ikke føles rigtigt, har gjort at jeg ingen gener har haft overhovedet… og amning er en hyggelig og dejlig stund jeg nyder med mit barn.Kan kun anbefale alle kommende mødre at give sig selv den gave det er at deltage i et ammeforberedende kursus. Det giver så meget ro og selvtillid ift amning, som er en kæmpe del af det at være mor, og mange timer der gerne skulle være en god oplevelse. Det har det uden tvivl været for mig pga kurset.

Janne