fbpx

“Opholdet var medvirkende til en større sikkerhed i rollen som forældre (særligt rollen som mor), og vi lærte forskellige praktiske ting, som vi ikke havde fået med fra hospitalet.”

Althea Larsen

 

Jeg var ikke så frisk pga. eftervirkninger efter kejsersnit. Min kæreste og jeg var på Det Private Barselshotel i tre døgn med vores nyfødte datter.

Opholdet var medvirkende til en større sikkerhed i rollen som forældre (særligt rollen som mor), og vi lærte forskellige praktiske ting, som vi ikke havde fået med fra hospitalet. Det gav os en endnu større følsomhed over for små signaler fra vores datter, som vi jo først skulle til at lære at kende.

Vi kom hjem med et større overskud

Vi havde naturligvis selv en forståelse af det nye univers, vi var trådt ind i, men det var rart at have nogle dygtige vejlere ved sin side. Desuden fik jeg gode råd om amning og kan efterfølgende se, at det reddede mig fra at få brystbetændelse.

Vi kom hjem med langt større overskud, end vi havde gjort, hvis vi var kommet direkte fra hospitalet. Det har gjort, at jeg har nogle helt andre gode minder fra tiden lige efter fødslen, end jeg ville have haft, hvis jeg var kommet direkte hjem efter kejsersnittet.

Ved min næste fødsel – med din baby jeg lige nu venter – er planen at vende tilbage til barselshotellet 1-2 døgn for at gøre det bedste for at få en god start.

Mange venlige hilsener,

Althea Larsen