Sort/hvid billede af baby christopher “Følte mig i gode og meget faglige dygtige hænder.”

Karina, mor til Christopher

 

Min søn ville ikke spise ved brystet (med eller uden ammebrik) og blev mere og mere sløv, ville heller ikke tage kop mad. Så beslutningen var nem, der skulle ske noget, og helst at han kunne amme ved mig.

 

Vi måtte have professionel hjælp

Jeg var ked af det og stortudede, da jeg bare kunne mærke, at mit barn ikke havde det godt.

Vi var sendt hjem fra hospitalet med besked om, at min søn suttede fint så ingen problemer. Og som førstegangsfødende hvad ved man så, man tror på autoriteterne. Men jeg kunne bare mærke indeni, at det ikke var godt. Han havde det ikke som han skulle efter min mening. Og jeg vidste, at jeg ikke kunne klare det alene, måtte have professionel hjælp.

Og selvom jeg havde en aftale med sundhedsplejersken samme dag, jeg kontakter jer, vidste jeg bare, at det ikke ville være nok. Hun kunne jo kun være der kortvarigt og give gode råd, og så ville jeg igen være alene med problemerne.

Havde brug for nogle som kunne fokusere kun på MIG og HAM

God dialog og faglighed

Hjælpen på Det Private Barselshotel har betydet, at min søn nu spiser lystigt ved mit bryst, og får lige præcis den gode start på livet, som jeg ønskede så inderligt for ham. Der var en fantastisk dialog og jeg kunne mærke, at Ditte og Charlotte var der for mig og min søn, og ville kæmpe for at få amningen til at virke. Følte mig i gode og meget professionelle/faglige dygtige hænder.

Her er et meget fagligt højt niveau, og den empati der vises for den enkelte person er helt unik.

 

Jeg anbefaler Det Private Barselshotel til ALLE.

Karina, mor til Christopher

 

Sort/hvid billede af baby christopher