Jeppe ligger og hygger i sengen kun i ble.

“Vi fik det vi kom efter – styr på amningen – og ekstremt meget mere til!”

Rikke, mor til Jeppe

 

Min dreng tog ikke nok på i vægt, og sundhedsplejesken blev ved blev at slå det hen og sige, at vi skulle se tiden an. Derudover måtte jeg slås med ham, når han skulle ammes, da han vred og vendte sig som en vild, og mine brystvorter gjorde ondt som jeg ved ikke hvad. Da en veninde beskrev at de havde været i nogenlunde samme situation, og fået så fantastisk god hjælp inde hos jer, så jeg endelig den løsning, som jeg ikke havde kunnet finde.

Min dreng var meget stille, sov rigtig meget og var ekstremt frustreret, når han skulle ammes. Jeg var selv også meget frustreret, og amning var bare overhovedet ikke den hyggedstund, jeg havde glædet mig til. Jeg var nået til nær mit breaking point, og havde ofte lyst til bare at lægge barnet fra mig og gå fra ham.

Med vægtøgningen kom energien tilbage til mit barn

Jeppe tog 300 g på på de tre døgn vi var hos jer, og blev meget mere vågen, bevidst og glad. Hans far og jeg lærte at læse vores barn, og utallige gode tips, tricks og andet godt. Vi føler os nu meget bedre rustet til at give vores lille guldklump en rigtig god start på tilværelsen.

I har gjort en kæmpe forskel for os! Vores dreng kan blive ammet og slipper for flaske og vi som forældre er mere sikre i vores sag, og kan give vores barn den rigtige omsorg, i stedet for at famle i blinde, dybt forvirrede af alverdens “gode råd” og Google-søgninger.

Hvis ikke vi havde taget ind til jer, havde vores dreng på nuværende tidspunkt formentligt været underernæret og dybt ulykkelig – og hans forældre desperate og igang med modermælkserstatning og flasker – hvilket vi ikke ønskede.

Styr på amningen

Vi fik det vi kom efter – styr på amningen – og ekstremt meget mere til! Hvor var det skønt at være i kompetente, kærlige og faste hænder, hvor man tør have meninger og give konkrete råd, i stedet for det offentliges vage, hands off tilgang til førstegangsforældre.

Charlotte og Ditte 🙂 Et super team af to personer som er vidt forskellige men alligevel supplerer hinanden perfekt! Men også jeres fantastisk søde, varme, personlige og alligevel meget professionelle tilgang til både os og vores dreng, vi følte os fuldstændig trygge og nærmest “hjemme” under hele opholdet. Alle førstegangsforældre fortjener et ophold hos jer. Tusind tak fordi I er der, og I er som I er.

Jeg vil anbefale jer til ALLE som skal være forældre!

Rikke, mor til Jeppe

 

Jeppe ligger og hygger i sengen kun i ble.