Alberte putter i sin dyne.
“…jeg føler I har dannet grobund for, at mit barn altid kan stole på mig…”
Maria, mor til Alberte

 

En forkert mavefornemmelse om, at noget ikke var på plads, udløste beslutningen om at tage kontakt til Det Private Barselshotel. Der var flere ting, der ikke fungerede, og jeg havde nu ventet længe nok til at konstatere, at det ikke ‘bare’ var, fordi Alberte var en lille nyfødt baby.

Da vi ankom her var vi begge frustrerede. Jeg (som nybagt mor) var meget på bar bund med den nye rolle, men kunne samtidig konstatere, at det ikke føltes rigtigt – også selvom hele situationen med en lille baby var nyt for mig.

Sæt ord på problemerne og stol på din dømmekraft

Til en start blev der sat ord på, hvad der var forklaringen for min forkerte mavefornemmelse. Det var en kæmpe lettelse at få forklaret årsagen til problematikkerne. Det var en bekræftelse I, at jeg havde ret i mine fornemmelser, og det gav mig fornyet energi til at se en løsning forude. Tilsvarende gav det mig fornyet energi I, at stole på min egen dømmekraft til trods for den ellers nye rolle som mor.

De vejledninger, I har kunnet give mig om forståelsen og håndteringen af mit barn, har forandret den baby jeg havde.

Jeg har lært så meget om en babys fysik og mentale tilstand, som slet ikke var noget, jeg før havde sat mig ind i.
Under graviditeten forbereder man sig på smerterne under fødslen, og man tænker på det at få en baby som græder/spiser/sover og i øvrigt kræver den tid af en som man før havde for sig selv. Jeg havde ikke sat mig ind i, hvordan det ville være, hvis det lille barn ikke lykkedes så godt med at være kommet til verden.

Det har haft den betydning, at jeg føler mig tilpas med min nye rolle, fordi jeg også nu kan se frugterne, af at gøre nogle ting som kan gøre glæde og tilfredshed hos mit lille barn. Jeg tror ikke der findes noget mere livsbekræftende og givende.

Fik flere råd og tips med i bagagen

Jeg er 100 % blevet hjulpet i min primære årsag til min kontakt. Men det var meget naturligt for Charlotte, løbende at fylde på med alle mulige nyttige informationer og tips til at lette babyens og mit liv.
Jeg behøvede således ikke, altid stille konkrete spørgsmål til bestemte udfordringer, fordi Charlotte selv observerede mig/babyen og foreslog alternativer.

Jeg er lykkelig over, at have besøgt jer! I har forandret mit forhold til mit barn, og jeg føler I har dannet grobund for, at mit barn altid kan stole på mig, som den mor der griber hende, hvis hun falder.

Jeg vil anbefale Det Private Barselshotel til alle de mødre som møder udfordringer med deres baby de ikke selv føler de forstår.

Alberte putter i sin dyne.