fbpx

“Udover at I ved alt om amning, bryster og babyer, så er I verdensmestre i at få en nybagt mor til at tro på sig selv og ikke havne i et sort hul af følelser af uduelighed. Så tusind tusind tak for det. Hvis vi vover os ud i en 3’er kommer jeg helt sikkert igen.”

-Lise, mor til Villum

 

En gul og træt dreng der havde tabt sig 500g

Kære Baby Instituttet

Jeg vil blot her et lille år efter jeg fødte Villum i april 2018 og kom til jer efter 2 dage på barselsgangen, med en gul og træt dreng der havde tabt sig 500 g, sige jer tusind tak. Uden jer var vores start på livet som familie på 4 og Villums start på livet generelt, blevet meget anderledes.

For selvom min mælk desværre forsvandt fuldstændigt efter 5 uger af flere chok/stress situationer sat i gang af hospitalet og sundhedsplejerske og jeg den sidste gang desværre ikke kunne pumpe gang i det igen. Så var vores 4 dage hos jer den bedste start vi kunne ønske os.

Udover at I ved alt om amning, bryster og babyer, så er I verdensmestre i at få en nybagt mor til at tro på sig selv og ikke havne i et sort hul af følelser af uduelighed. Så tusind tusind tak for det. Hvis vi vover os ud i en 3’er kommer jeg helt sikkert igen.

Villum er i dag verdens gladeste baby på 10,5 mdr. der stor trives. Og med helt rødt hår.

Lise, mor til Villum