fbpx

“Han kan i 8 ud af 10 tilfælde lægges ud og så lægger han sig til at sove med det samme. FANTASTISK! Jeg jubler lidt, hver gang det lykkes bare at lægge ham ud og han lægger sig til at sove med det samme :-)”

-Kitt, mor til Nolan

 

Jeg var desperat, inden jeg kontaktede Karen

Kære Karen

Først og fremmest tak for jer! Det er guld værd at der findes jordemødre som jer, der virkelig brænder for at hjælpe nybagte mødre og fædre samt de små pus med alt, hvad hjertet begærer. Der er jo nærmest ikke det, I ikke ved.

Jeg var desperat da jeg bestilte sovekurset. Ja det koster en del penge, men hvis det kan hjælpe ens baby, synes jeg det er pengene værd.

Jeg var som sagt desperat og vidste snart ikke, hvad jeg længere skulle gøre for min lille dreng. Det trak virkelig tænder ud HVER gang han skulle sove lur. Aftenen var intet problem. Men jeg kunne sagtens bruge minimum en halv times tid på at få ham til at sove ved, hver lur og det var enormt hårdt. Drengen græd konstant så jeg tror næsten han har grædt sig selv i søvn på trods af jeg var der for ham og gjorde alt, synes jeg selv.. Av mit hjerte…

Jeg har efter kurset fået bekræftet at min søn er meget motorisk urolig både under sine lure og under søvnen om natten og blevet rådet til lidt forskelligt af dig Karen, TAK! Dernæst trin 2 synes jeg gjorde en del gavn. Jeg havde fået vænnet min søn til at han skulle vugges altid selvom det ikke var meningen. Jeg har dog, efter kurset, fået udfaset en stor del af alle de ting jeg gjorde inden han skulle lægges til at sove lur udelukkende ved hjælp af trin 2 og guidning af dig Karen.

Nu har vi fået indført at vi spiller “solen er så rød, mor” med Alberte, hver gang han skal sove. Han bliver pakket ind i hue og dragt og så sidder vi lidt sammen og jeg synger med og putter lidt med ham. På den måde gearer han helt ned og når at vænne sig til tanken om at nu skal han sove lur og til sidst kan han i 8 ud af 10 tilfælde lægges ud og så lægger han sig til at sove med det samme. FANTASTISK! Jeg jubler lidt, hver gang det lykkes bare at lægge ham ud og han lægger sig til at sove med det samme 🙂

Kitt, mor til Nolan