Jeg kunne ikke have ønsket mig bedre vejledning

Mads en uge

“Det er magi på en eller anden måde. I alt fald er det magisk at opleve at man…”

Mette, mor til Mads.

Vi valgte Det Priavte Barselshotel allerede i graviditeten, fordi vi ønskede den bedste start, og den var vi desværre blevet klar over, at det offentlige sundhedssystem ikke kunne give os.

Vi fik vores første hjemmebesøg allerede den dag, vi kom hjem fra barselsgangen, så vi var ikke nået at komme “helt ud i tovene”. Jeg troede egentlig, at det gik fint, og at amning gik godt – for det sagde de på sygehuset. Men det viste sig, at Mads var mere end normalt sløv – han havde tiltagende gulsot.Som førstegangsmor er det svært at se den gule nuance (og heller ikke nogen på sygehuset havde sagt noget), og jeg var jo egentlig bare glad, fordi jeg kunne få mit barn til at sove. Så det kunne have endt i noget værre noget, hvis ikke vi havde fået rådgivning så hurtigt, som det var tilfældet.

Jeg har haft et fantastisk ammeforløb – uden smerte

Amningen blev etableret med kyndig vejledning, uden smerte. Og ikke en eneste gang i de 10 måneder, jeg fuldammede, var jeg i tvivl om, hvorvidt Mads blev mæt (Mads var svær at få på fast føde).

Vi lærte at lytte til Mads og læse hans signaler, og jeg havde den bedste barsel i verden. Ikke en eneste gang i løbet af min barsel, har jeg ikke haft tid til at komme i bad, lægge make-up, barbere ben eller hvad man ellers hører nybagte mødre fortælle om 🙂

Mads havde svært ved at sove, men det lærte han

Da Mads var omkring 1,5 mdr gammel fik jeg, med Det Private Barselshotels hjælp, også lært ham at sove og falde i søvn uden at blive vugget, og med de basale rutiner på plads (mad og søvn) fik jeg det gladeste, mildeste og mest overskudsagtige barn, man kan tænke sig. Og når barnet er overskudsagtig, er moren det også.

Det de gør på Det Private Barselshotel er magi på en eller anden måde

Det har betydet, at vi er trygge og véd vi gør det rigtige for Mads. Og når vi er selvsikre og trygge, er Mads det også. Mads ved, han kan regne med os.

Det er så svært at forklare udenforstående hvad det er Det Private Barselshotel levere. Det er magi på en eller anden måde. I alt fald er det magisk at opleve at man, med de redskaber man får, ved at kigge på og lytte til sin lille baby kan få alle de informationer, man behøver. Jeg kunne ikke have ønsket mig bedre vejledning!

Som nybagt mor får man tudet ørerne fuld af, at de første tre måneder jo blot handler om at opfylde babys behov, og først efter de første tre måneder kan man interagere med sin baby. DET PASSER IKKE! Jeg har interageret og talt med Mads fra han var 3 dage gammel, efter det første besøg af Det Private Barselshotel.

Det Private Barselshotel anerkender babyer som mennesker, og jeg har lært mig, at man ikke bare skal acceptere, når omverdenen siger: “Det er normalt at skrige de første tre måneder”, eller “han har nok bare ondt i maven”… Babyer er fuldgyldige mennesker – OGSÅ de tre første måneder.

Jeg anbefaler Det Private Barselshotel til alle, der venter sig eller har problemer

Jeg giver Det Private Barselshotel 10 ud af 10, i forhold til hvad jeg har fået for mine penge.

Jeg anbefaler Det Private Barselshotel til ALLE, der venter sig, og alle der oplever problemer med deres babyer. Jeg glæder mig allerede til, at vi skal have barn nr. 2 og starte hos jer igen 🙂

Mette, mor til Mads.

Her er Mads 1 uge gammel og meget tilfreds med livet.

mads 1 uge