fbpx

“Især dagsskemaet var en øjenåbner for os og satte det hele godt i skema, som jeg er kæmpe tilhænger af. Det har også fungeret super godt med Skype møderne som bliver optaget, da jeg er en af dem der ikke har kunnet være på hver gang.”
– Cecilia

 

Det var rart at få konkrete svar i forhold til vores situation

Vi er gået fra at skulle trille rundt med barnevognen, bruge slyngevugge og amme videre i søvn om natten til nu blot at sætte barnevognen udenfor, droppet slyngevuggen, blive puttet i egen seng og blot få sutten om natten pånær én gang om natten hvor hun får mad. Vi havde ikke turde håbe på at det her kursus kunne hjælpe os så meget (også selvom vores dagligdag helt sikkert ikke var så slem som mange andres som vi også talte om til den individuelle samtale).

Det har været rigtig godt med den individuelle samtale. Det var rart at få konkrete svar ift vores situation. Jeg synes også det har været godt liiige at have et par dage efter videoerne før der var steptalk så man kunne nå at se dem og afprøve det.

Især dagsskemaet var en øjenåbner for os og satte det hele godt i skema, som jeg er kæmpe tilhænger af. Det har også fungeret super godt med Skype møderne som bliver optaget, da jeg er en af dem der ikke har kunnet være på hver gang.

Mange tak for hjælpen – Cecilia