Ammevejledning var hvad Viggo og hans mor manglede.
“Vejledningen er personlig og individuel. Jeg synes klart det var pengene værd”
Mor til Viggo

 

Jeg manglede konkret vejledning i ammeteknik. Jeg kunne godt regne ud, at jeg gjorde det forkert, men kunne ikke finde ud af det bare ved at se tegninger og videoer på nettet. Det var meget frustrerende, men jeg havde ikke lyst til at opgive at amme.

Fik kompetent ammevejledning

Jeg opsøgte Det Private Barselshotel og efter ca. 2 uger kører amningen meget bedre. Ingen smerter. Han spiser godt og bliver mæt hver gang, og han tager fint på. Vi behøver ikke længere supplere med MME.

Jeg synes klart det var pengene værd. Og undrer mig over, at hverken sundhedsplejersken eller sygeplejerskerne på det offentlige barselshotel har givet mig den vejledning – de går ellers meget op i, at amning er godt og giver meget informationsmateriale om amning allerede tidligt i graviditeten.
På Det Private Barselshotel fik jeg god vejledning i ammestillinger og teknik og fik svar på alle mine spørgsmål + en masse ekstra information om alt muligt 🙂

Vejledningen er personlig og individuel.

Jeg anbefaler Det Private Barselshotel til andre som har konkrete problemer med deres babyer og som har råd til at betale for hjælpen.

Mor til Viggo

Ammevejledning var hvad Viggo og hans mor manglede.