Hele pakken; fødselsforberedelse, barselsophold og hjemmebesøg

laura

“For os er der ingen tvivl om, at samarbejdet med Barselshotellet har spillet en kæmpe stor rolle for vores datters gode søvn og udvikling.”

Morten, Caroline og Laura

 

I månederne op til fødslen af vores datter var vi i flere omgange i kontakt med Charlotte, som altid stod til rådighed, hvis vi havde spørgsmål om graviditeten, og som også kom ud til os og lavede et fødselsforberedelseskursus, således at vi var klædt bedst muligt på, når dagen oprandt.

Ved at bruge de teknikker, som Charlotte lærte mig til fødselsforberedelsen, blev fødslen hurtig og smerten overkommelig. Vi havde efter fødslen fire fantastiske dage på Det Private Barselshotel.

Ankomst til barselshotellet direkte efter fødslen

Vores lille pige blev født ambulant på Herlev, og det var heldigvis ikke noget problem at ankomme til Barselshotellet kl. 3 om natten, hvor Ditte stod smilende klar til at tage imod os.

Ditte fungerede som “babymanual”

Derfra blev der taget hånd om os på alle tænkelige måder, og vi blev lært op i, hvordan vi bedst muligt passer vores lille guldklump. Alle områder af ”Dittes babymanual” blev dækket; amning, pleje, søvnrutiner, bad, stimulering, interaktion og meget mere.

Løsninger med næsten mirakuløs effekt med det samme

Også efter vi er kommet hjem, har Ditte været på besøg hos os, hvis vi er stødt ind i problemer, hvor vi havde behov for hjælp. Ditte har hurtigt kunne identificere problemet og er kommet med en løsning, som har haft næsten mirakuløs effekt med det samme.

Vi har en glad pige, der sover bedre og udvikler sig hurtigere end de fleste

I dag har vi en dejlig, glad pige, som vokser hurtigere, sover bedre og udvikler sig hurtigere end de fleste af hendes jævnaldrende.

For os er der ingen tvivl om, at samarbejdet med Barselshotellet har spillet en kæmpe stor rolle at spille i hendes gode udvikling.

Vi fik alle tre den bedst mulige start på vores nye liv, og vi gik fra at vide absolut ingenting om babyer, til at have selvtilliden og værktøjerne til at give vores lille datter den bedst tænkelige start på livet.

Opholdet på Det Private Barselshotel er den bedste investering, vi har gjort for trivslen i vores lille familie, og vi anbefaler Barselshotellet til alle, som har en lille ny på vej.

Morten, Caroline og Laura

Laura på hotellet.

laura2