Lille fine Silja, med smukke blå øjne, pakket ind i varmt overtøj og en lilla hue.

“Charlotte er dybt professionel og kan svare mig på ALT uden tøven. Jeg takker hende stadig den dag idag for alt hendes hjælp.”

Sarah, mor til Silja

Årsagen til at vi kontaktede Det Private Barselshotel var for at få hjælp til at tilfredsstille vores datter. Det var nok primært frustrationen, der gjorde beslutningen. Vi var frustrerede over ikke at vide, hvorfor vores datter græd.

Og så var vi meget frustrerede over at vores datter græd så meget, når vi synes vi prøvede at gøre alt. Det vidste sig, at hun ikke fik nok at spise og derfor var så at få til at sove. Det betød at jeg skulle malke ud og hun skulle spise oftere. Vi ønskede nogle der kunne hjælpe os til hvordan vi læste vores datters signaler. Vi var første gangs forældre. Tænkte, at Barselshotellet kun vil kunne hjælpe.

Unik vejledning

Den vejledning vi fik på Det Private Barselshotel har været fuldstændig unik! Helt unik vores forståelse af vores datter. Charlotte var og er stadig idag mit helt store orakel på den front. Hun er dybt professionel og kan svare mig på ALT uden tøven. Jeg takker hende stadig den dag idag for alt hendes hjælp.

Jeg føler jeg fik en unik, personlig og professionel behandling. Det må være særligt, at kunne tilbyde alle de tre ting. Det mest særlige er, at de KAN hjælpe, og hjælper med den problemstilling man har.

Jeg anbefaler Det Private Barselshotel til alle med børn og i hvert fald førstegangsfødende.

Sarah, mor til SIlja

Lille fine Silja, med smukke blå øjne, pakket ind i varmt overtøj og en lilla hue.