fbpx

 

Det har været en afgørende faktor for mig som mor at kunne lykkes med mit store ønske om at amme – og ingen tvivl om at vores datter har været glad for det også – hun er sprunget fra at være langt under gennemsnit i vægt ved fødslen, til i dag at være en ordentlig basse, der er sprunget fem vækstkurver op og nu faktisk ligge højere end normalområdet

Sarah, mor til Liv

 

Vores datter var afkræftet efter fødslen

Vi havde en hård start på vores lille familie, da vores datter var afkræftet ved fødslen og ikke kunne få ordentligt fat ved brystet. Et ophold på barselshotellet med efterfølgende konsultationer reddede vores amning. Camilla gav os den rigtige teknik og fik udarbejdet en plan for hvordan vi fik baby tilbage i trivsel. Det tog mange uger med pumpning døgnet rundt, supplering via flaske og SNS, men det lykkedes! Vi droppede til sidst suppleringen, og nåede målet om at fuldamme til seks måneder helt uden problemer – og her 10 måneder senere ammer vi stadig.

Det har været en afgørende faktor for mig som mor at kunne lykkes med mit store ønske om at amme – og ingen tvivl om at vores datter har været glad for det også – hun er sprunget fra at være langt under gennemsnit i vægt ved fødslen, til i dag at være en ordentlig basse, der er sprunget fem vækstkurver op og nu faktisk ligge højere end normalområdet 🙂 Det var også Camilla der spottede vores datters refluks, og fik os til at søge hjælp for dette. Så en stor tak til Camilla for super kompetent rådgivning og støtte under hele forløbet skal lyde herfra!

Sarah, mor til Liv