fbpx

“Jeres faglighed er indiskutabel! I sørger for, at baby kommer godt fra start, at baby får mad og søvn nok, men I deler også ud af jeres faglighed om alle mulige andre forhold, der ikke vedrører amning eller søvn”

-Mikkel og Anni

 

Vi er landet på den bedst tænkelige måde

Kære Baby Instituttet og i særlig grad verdens bedste Lotte

Vi er efter endnu et ophold hos jer landet hjemme i egne rammer. Vi er landet på den bedst tænkelige måde med ro og baby-idyl. En ro og idyl, som vi (igen) skylder jer al æren for. Vi har været hos jer før, og vi vidste derfor godt, at I villle hjælpe os godt fra start. Jeres faglighed er indiskutabel! I sørger for, at baby kommer godt fra start, at baby får mad og søvn nok, men I deler også ud af jeres faglighed om alle mulige andre forhold, der ikke vedrører amning eller søvn; er der gulsot på vej, udvikler navlen sig som den skal, er der noget med tungebåndet osv. Alle de ting, som man ellers står alene med som ny familie! At få en start, hvor baby allerede på 5. dagen har oversteget sin fødselsvægt er da et godt udgangspunkt! TAK af hjertet for jeres faglighed og individuelle omsorg for vores baby og for os som familie.

Også en særlig tak for, at vi kunne være hos jer som en familie på 4. Det gjorde, at starten blev god for alle – også for storebror på 2 år.

Mikkel og Anni