fbpx

Redskaberne vi har fået på kurset har virkelig givet os mod på at bryde med vanen, der var opslidende for både os og Pelle. Han sover meget bedre nu. Han KAN falde i søvn helt uden gråd og vug, men efter en vaccination i tirsdags, har han haft brug for lidt ekstra hjælp (hvilket også bare er helt okay!!

-Christina, mor til Pelle

 

Kurset har været en virkelig succes

Det har først og fremmest været spændende at dykke lidt længere ned i den psykologiske del af det, at få sit barn til at sove. Den viden har givet os et godt grundlag for at forstå, hvordan en baby “fungerer”. Til start var vi meget desperate. Vi var så trætte og udmattede, at vi ikke kunne tænke selv. Døgnskemaet vi tilsendte dig var os en stor hjælp. Vi fik dannet os et overblik over de tidspunkter, hvor Pelle skulle have mest hjælp og de tidspunkter hvor han sov bedst.

Selvom starten var lidt uoverskuelig, gik det til gengæld stærkt, da vi endelig fik gennemtænkt metoderne. Vores søn Pelle, må have været klar og åben for forandring, for han opgav hurtigt viklen til fordel for at blive vugget i søvn, svøbt i dynen. Redskaberne vi har fået på kurset har virkelig givet os mod på at bryde med vanen, der var opslidende for både os og Pelle. Han sover meget bedre nu. Han KAN falde i søvn helt uden gråd og vug, men efter en vaccination i tirsdags, har han haft brug for lidt ekstra hjælp (hvilket også bare er helt okay!! så længe vi på sigt kan finde ud af at finde tilbage til den nemme putning igen). Alt i alt har kurset virkelig været en succes for os! Dejligt at vi nu har redskaber vi altid kan vende tilbage til, hvis der som før nævnt, skulle være faktorer der gør, at man rammer en svær periode.

Christina og Christopher, forældre til Pelle, nu næsten 3 1/2 måned gammel

Vedhæftet er også et billede af Pelle, der nu er en frisk, udhvilet og glad dreng (han var også glad før, men altså.. hvem ville ikke være endnu mere glad, når man har lært at falde i søvn selv??)