fbpx

 

“Dine fif og videomaterialet – amen det er SÅ brugbart. I morges prøvede vi at lægge Wilmar til at sove i soveværelset – vel og mærket i sommerhuset i Spanien, MEN DET VIRKEDE!!! Kæmpe hit. Nu skal vi bare fortsætte med at få ham til at tage sin første lur i soveværelset, og så håber vi på, at det bliver lettere og lettere med aftenputningen. ”

– mor til Wilmar

 

Jeg er på røven over, hvor vildt det har været

Tak for et helt igennem fantastisk forløb. Jeg er faktisk på røven over, hvor vildt det har været. Tak for fleksibiliteten. Jeg har fået så meget mere ud af det. Videomaterialet: Dine fif og videomaterialet – amen det er SÅ brugbart. I morges prøvede vi at lægge Wilmar til at sove i soveværelset – vel og mærket i sommerhuset i Spanien, MEN DET VIRKEDE!!! Kæmpe hit. Nu skal vi bare fortsætte med at få ham til at tage sin første lur i soveværelset, og så håber vi på, at det bliver lettere og lettere med aftenputningen. Det føler jeg mig ret overbevist om, da han virker til at forstå, hvad vi lærer ham. Det er så vildt, og hvor er jeg glad for, at vi fik dette fif med her sidst i forløbet. Du har jo nævnt det flere gange før, men det var først lige nu, det gav rigtig god mening for mig. SÅ tak igen!

Sidst vil jeg bare sige, at du Karen er for vild! Personligt går jeg meget op i, at ting adskiller sig fra andet på markedet, netop ved at være personligt, og det formår du i den grad. Du kender dine deltagere, og du husker os og vores små. Det er så imponerende, og du skal bare have kæmpe klap på skulderen over dit arrangement. Det er så vildt.
Jeg er så positiv over jeres forløb, og igen – jeg vil anbefale det til ALLE!

Kærligst MM