“Blev hjulpet over al forventning og mere til. Det har betydet, at den svære start hurtig blev vendt så tingene kom til at gå i den rigtige retning.”

Camilla, mor til Chloe

Vi kom pga. smerter ved amning pga. tilstoppede mælkekirtler og begyndende brystbetændelse. Jeg var desperat og rådvild – vidste ikke hvad jeg skulle gøre for at hjælpe mit barn eller mig selv. Og min baby var desuden rigtig rigtig sulten.

Den svære start blev vendt

Da jeg ankom til Det Private Barselshotel. Jeg blev meget hurtig tryg, idet jeg oplevede, at der var nogen, der vidste, hvad der var galt, og ikke mindst hvad der skulle gøres. Jeg blev håbefuld og fortrøstningsfuld i forhold til hele situationen, og hjælpen/vejledningen gjorde, at der kom ordentlig gang i amningen, samt at jeg fik en grundlæggende forståelse for mit barns behov på lige netop det tidspunkt.

Det har betydet, at den svære start hurtig blev vendt så tingene kom til at gå i den rigtige retning.

Efter at have stået i denne situation, tænker jeg, at det er trist, at den hjælp vi fik ikke er alment på sygehus og/eller hos sundhedsplejesker, og at det er så meget grundviden, som forekommer at være gået tabt.

Fantastiske kompetencer. Super kompetente. Charlotte og Ditte står 24 timer til rådighed og det giver tryghed.

Jeg vil anbefale Det Private Barlsehotel til familie, venner og fagfolk. Vi blev jo hjulpet over al forventning og mere til.

Camilla, mor til Chloe