fbpx

Kunderne siger

Vi har droppet slyngevuggen – SØVN I BABYSTEPS

“Især dagsskemaet var en øjenåbner for os og satte det hele godt i skema, som jeg er kæmpe tilhænger af. Det har også fungeret super godt med Skype møderne som bliver optaget, da jeg er en af dem der ikke har kunnet være på hver gang.”
– Cecilia
(mere…)

Jeg var ikke vant til særlig meget forståelse – SØVN I BABYSTEPS

 

“Vi havde brug for guidning til at finde den rette vej! Jeg er virkelig imponeret over, hvor meget vi har fået flyttet på de 5 uger, selvom der stadig er arbejde foran os. Men efter vores samtaler, føler vi at vi er på rette vej og overbeviste om, at vi nok skal klare det! ”

-Mie
(mere…)

Over fødselsvægten på 5. dagen – OPHOLD

“Jeres faglighed er indiskutabel! I sørger for, at baby kommer godt fra start, at baby får mad og søvn nok, men I deler også ud af jeres faglighed om alle mulige andre forhold, der ikke vedrører amning eller søvn”

-Mikkel og Anni
(mere…)

I har en meget empatisk tilgang – SØVN I BABYSTEPS

 

“Jeg fik virkelig meget info og mange tips gennem kurset som jeg ikke kunne søge mig til på nettet. Dertil kommer den individuelle hjælp i form af steptalk (eller som vi kalder det herhjemme: “gruppeterapi”) og individuel samtale, som jeg også fik enormt meget ud af”

Charlotte, mor til Alice
(mere…)

Kan falde i søvn helt uden gråd og vug – SØVN I BABYSTEPS

Redskaberne vi har fået på kurset har virkelig givet os mod på at bryde med vanen, der var opslidende for både os og Pelle. Han sover meget bedre nu. Han KAN falde i søvn helt uden gråd og vug, men efter en vaccination i tirsdags, har han haft brug for lidt ekstra hjælp (hvilket også bare er helt okay!!

-Christina, mor til Pelle
(mere…)

En super god start på ammeforløbet – AMMEFORBEREDELSE

Nadjas grundige gennemgang af bryst, babys mund, sutteteknik og samspillet mellem disse, gav et super godt grundlag for at jeg nemmere kunne vurdere mit barns sutteteknik fra start.

-Janne
(mere…)

Nåede målet om at fuldamme 6 måneder – OPHOLD

 

Det har været en afgørende faktor for mig som mor at kunne lykkes med mit store ønske om at amme – og ingen tvivl om at vores datter har været glad for det også – hun er sprunget fra at være langt under gennemsnit i vægt ved fødslen, til i dag at være en ordentlig basse, der er sprunget fem vækstkurver op og nu faktisk ligge højere end normalområdet

Sarah, mor til Liv
(mere…)

På intet tidspunkt har jeg haft smerter eller problemer – OPHOLD

“Allerede 12 timer efter hun blev født tjekkede vi ind hos Lotte og fik straks hjælp til at den lille kom i gang med at suge råmælken og vi fik hjælp til alle mulige andre ting, som alt sammen var nyt for os, da hun er vores eneste barn. ”

(mere…)

Søvn i hele familien – SØVN I BABYSTEPS

 

“Først og fremmest vil vi gerne sige TUSIND TAK. Vi er nu gået fra millioner af opvågninger om natten til omkring 3 opvågninger, så vi er i klar forbedring, men fortsat noget at arbejde med. Vi er gået fra absolut intet overskud til faktisk at få noget søvn i hele familien og det er skønt.”

– Pia
(mere…)

Det trak tænder ud, hver gang han skulle sove lur – SØVN I BABYSTEPS

“Han kan i 8 ud af 10 tilfælde lægges ud og så lægger han sig til at sove med det samme. FANTASTISK! Jeg jubler lidt, hver gang det lykkes bare at lægge ham ud og han lægger sig til at sove med det samme :-)”

-Kitt, mor til Nolan
(mere…)