Kunderne siger

Snyd ikke jer selv for et ophold på Det Private Barselshotel

Lina Rafn med datteren Karmen på Det Private Barselshotel.

 

“Jeg vil indtrængende opfordre dig, din partner og dit barn til at gøre brug af Det Private Barselshotel – også selv om du tror, det er overflødig luksus. Det er det IKKE!. Det Private Barselshotel er ikke flødeskum og krymmel, det er det råstof, du og dit barn skal leve af.”

Lina Rafn, glad mor til Karmen (mere…)

Charlotte Utzon var med under hele forløbet

“I graviditeten følte vi samhørighed med vores søn lang tid inden, han blev født. Fødslen var en tryg, nærværende og fantastisk oplevelse og i den første tid med Rasmus lærte vi det praktiske håndværk”

Christian og Helene (mere…)

Fantastisk hjælp til amningen hele døgnet

“Vi troede, at alt var i den skønneste orden, men det viste sig, at vores lille pige, der sov meget, var ved ved at udvikle gulsot. Her var 24 timers hjælp til amningen virkelig fantastisk”

Elsebeth, mor til Nanna.
(mere…)

Ingen hjælp til amningen på hospitalet

Maria's dreng sover trygt

“Jeg fik ved første barn at vide, at jeg laver dårlig mælk, nu ved jeg, at det var hjælpen dengang den var gal med og ikke min mælk”

Maria, mor nu til to drenge
(mere…)

Reddet fra brystbetændelse

“Opholdet var medvirkende til en større sikkerhed i rollen som forældre (særligt rollen som mor), og vi lærte forskellige praktiske ting, som vi ikke havde fået med fra hospitalet.”

Althea Larsen
(mere…)

Opholdet er uden tvivl hver en krone værd

Lille baby putter under dynen

“Vi kunne ikke have ønsket os en bedre start på at være forældre. Den ro, vi fik fra Charlotte og Ditte, var fantastisk, og jeg er ikke i tvivl om, at grunden til, at amningen fra start bare har fungeret”

Mette

(mere…)

Fik en god amning med ammevejledning på timebasis

“En uge på hospitalet med ammehjælp uden, at amningen rigtigt kom op at køre, så jeg ved – uden jeres ammehjælp hjemme hos os, ammede jeg ikke”

Anne Sophie, mor til Asger

(mere…)

Jeg vidste ikke, at en nyfødt kunne kommunikere så meget

Træt baby sover med dyne.

“Det er den bedste investering, vi nogensinde har foretaget. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at hvis vi havde fået lige så god hjælp første gang, havde jeg ikke fået en fødselsdepression”

Susanna

(mere…)

Hjalte lærte at sove – og vi fik lagt grundstene for vores familie

“Opholdet betød, at vi fik en helt anden dreng, og at han fik nogle helt andre forældre. Havde vi kendt til Barselshotellet, før jeg fødte, var vi kommet lige efter fødslen.”

Maya, mor til Hjalte

(mere…)

Klogskab og kompetencer

Nova ligger dejligt trygt i armene på en voksen.

“Jeg tror ikke, at det havde rettet sig af sig selv. I hvert fald ikke til den store kærlighed og lettelse, som jeg føler nu. Tusind tak fra os alle tre. “

Mads, Carina og Nova (4200 g sidste torsdag!)

(mere…)

  • 1
  • 2
  • 7