KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →
Søg
Close this search box.

Kranio Sakral Terapi & gravid

Kranio-sakral terapi er en meget blid behandlingsform, der egner sig godt til både gravide (og efter fødslen). Ligesom babyer kan få kranio-sakral terapi, når de er født. Kranio-sakral terapi er et meget effektivt værktøj til at hjælpe kroppen med at finde balance og at løsne op, hvis man er spændt eksempelvis på grund af stress, smerte eller udefrakommende påvirkninger.

Hvordan virker kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi fokuserer på knoglerne, bindevævet og nervesystemet. Kranio-sakral terapi fungerer ved hjælp af ganske lette tryk forskellige steder på kroppen. Med dem løsnes bindevævet, så knoglerne kan finde deres rigtige placering – og spændinger afhjælpes og fjernes.

Kranio-sakral terapeuter sanser og arbejder med den rytme hjernevæsken (cerebrospinalvæsken) bliver pumpet ud med (omkring hjernen og rygraden).

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

to bøger

Vær godt forberedt på din babys ankomst med Babyinstituttets Ammebog, så du har styr på amningen og Nyfødtbogen, så du er klar til babys ankomst. Klik her 

Besøg Webshoppen

Lad os holde kontakten

error: Content is protected !!