HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Kranio Sakral Terapi & gravid

Kranio-sakral terapi er en meget blid behandlingsform, der derfor egner sig godt til både gravide (og efter fødslen). Ligesom babyer kan få kranio-sakral terapi, når de er født. Kranio-sakral terapi er et meget effektiv værktøj til at hjælpe kroppen til at finde balance og til at løsne op, hvis man er spændt op eksempelvis på grund af stress, smerte eller udefrakommende påvirkninger.

Kranio-sakral terapi fokuserer på knoglerne, bindevævet og nervesystemet.

Hvordan virker kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi fungere ved hjælp af ganske lette tryk forskellige steder på kroppen. Med dem løsnes bindevævet, så at knoglerne kan finde deres rigtige placering – og spændinger afhjælpes og fjernes.

Kranio-sakral terapeuter sanser og arbejder med en bestemt rytme der er i kroppen i forbindelse med at hjernevæsken (cerebrospinalvæsken) bliver pumpet ud (omkring hjernen og rygraden) i rytmiske bevægelser.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

to bøger

Vær godt forberedt på din babys ankomst med Babyinstituttets Ammebog, så du har styr på amningen og Nyfødtbogen, så du er klar til babys ankomst. Klik her 

Besøg Webshoppen

Lad os holde kontakten

error: Content is protected !!