LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Gravid

Kranio Sakral Terapi – gravid

Kranio-sakral terapi er en meget blid behandlingsform, der derfor egner sig godt til både babyer og gravide (og efter fødslen). Den er et meget effektiv værktøj til at hjælpe kroppen til at finde balance og til at løsne op, hvis man er spændt op pga. stress, smerte eller udefrakommende påvirkninger.

Kranio-sakral terapi fokuserer på knoglerne, bindevævet og nervesystemet. Kranio-sakral terapeuter sanser og arbejder med en bestemt rytme der er i kroppen i forbindelse med at hjernevæsken (cerebrospinalvæsken) bliver pumpet ud (omkring hjernen og rygraden) i rytmiske bevægelser.

Kranie Sakral terapi fungere ved hjælp af ganske lette tryk forskellige steder på kroppen. Med dem løsnes bindevævet, så at knoglerne kan finde deres rigtige placering – og spændinger afhjælpes og fjernes

DET ESSENTIELLE
GRAVIDITETS FORLØB

EN ALL INKLUSIVE ADGANG TIL VIDEN DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET MED LANGT FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL

Til 0 kr får du

Vi følger dig helt tæt igennem din graviditet og de første mindst 100 dage af din babys liv, med daglige guldkorn i din indbakke. Du får viden om graviditeten, fosterudviklingen i livmoderen, fødslen, amningen, din babys udvikling efter ankomst. Bliv også klogere på babyudstyr og anvendelse med mere. 

Derudover får du en unik adgang til gode rabatter. Samt løbende adgang til guides og indhold der følger din graviditet, din baby og din barsel. Kort sagt, tilmeld dig og undgå at gå glip af noget (vigtigt). 

error: Content is protected !!