KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Kranio Sakral Terapi til babyer & børn

Kranio Sakral Terapi er en meget blid behandlingsform og derfor meget velegnet til babyer – helt fra fødslen. Kranio Sakral Terapi fokuserer på knoglerne, bindevævet og nervesystemet. Herunder den rytme der er i kroppen i forbindelse med at hjernevæsken pumpes ud.

Hvad gør Kranio Sakral Terapi

Kranieknoglerne hos en baby er endnu ikke vokset sammen, således at kraniet består af mindre plader, der er først vokset helt sammen i 7 års alderen. Det gør, at en nyfødt babys kranie under fødslen kan formes efter morens bækken, hvilket er smart, da det øger chancerne for at kunne fødes. Men det sker også, at nogle børns knogler og bindevæv omkring kranieknoglerne forskubbes eller spænder op og ikke falder tilbage på plads efter fødslen. Det samme kan ske i graviditeten, hvis barnet har siddet skævt eller klemt.

Det vil gøre at barnet får spændinger i kroppen, der kan give forstyrrelser i barnets nervesystem, hvilket kan vise sig som kolik, søvnproblemer, refluks og sutteproblemer og anden form for mistrivsel.

Hvad gør man ved Kranio Sakral Terapi

Ved hjælp af Kranio Sakral terapi kan man løsne bindevævet og kraniepladerne ,så de kan komme tilbage på plads.

Kranio Sakral terapi kan afhjælpe og fjerne spændinger ved hjælp af et ganske let tryk forskellige steder på kroppen, og er en meget blid behandling ofte med stor effekt. Med de lette tryk løsnes bindevævet og knoglerne finder deres rigtige placering og de problemer, spændinger og ubehaget har afstedkommet løser sig.

Der skal ofte mere end en behandling til at løse en problematik.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din babys udvikling de første 100 dage efter fødslen.  Du får perler af viden om amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!