LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Klodser kan bruges igen og igen og igen…

Klodser er en af de ting man ikke kan få nok af – uanset om man har en dreng eller en pige. De hører efter min mening til på ethvert børneværelse. Simple klodser i træ kan noget – og det samme kan legoklodser, når din baby bliver ældre.

Klodser inspirerer til leg – på den måde, hvor man må bruge sin fantasi. De kan stables og dermed være med til at fremme motorikken.

Klodser til mindre børn, hvad kan de?

Din baby vil inden han eller hun selv kan finde ud af at stable dem, elske at vælte en stabel klodser du har bygget op. Det kan få de fleste små mennesker til at grine så maven hopper, når tårnet vælter – også selvom det er for 117 gang. Hvilken magt at have, at kunne vælte klodserne, det er helt fantastisk at opdage.

I starten er det de fine farver klodserne har, der er stimulerende og kan være med til at dit barn får styr på farverne og hvad de hedder. Klodser er et sikkert valg, når du køber legetøj.

Klodser inspirerer til kreativitet

Udover at man kan lege med klodserne som de er, så kan klodser også indgå i mange forskellige lege sammen med andet legetøj. De kan fungere som opdeling mellem forskellige dyr, der skal bo ved siden af hinanden eller mellem biler, så der hurtigt dannes et helt parkeringsanlæg. Eller som supplement til togbanen, så man kan køre forbi huse eller under en bro.

Klodser kan bruges i mange år fremover

Klodser følger barnet fra det helt lille barn, og kan vælte et tårn, til dit barn selv kan stable 3 klodser eller flere oven på hinanden og helt op til skolealderen.

God byggelyst – man kan ikke lade være med at deltage!

Ditte Bach, jordemoder og direktør på Baby Instituttet

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!