KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Klodser kan bruges igen og igen og igen…

Klodser er en af de ting man altid kan lege med – uanset om man er dreng eller en pige. De hører på en måde til på ethvert børneværelse. Simple klodser i træ kan noget – og det samme kan legoklodser, når din baby bliver ældre. Klodser inspirerer til leg – på den måde, hvor man må bruge sin fantasi på den gammeldags (og super sunde) måde.

De kan stables, og dermed være med til at fremme motorikken.

Din baby, vil inden han eller hun selv kan finde ud af at stable dem, elske at vælte klodser du har bygget op. Det kan få de fleste små mennesker til at grine, så maven hopper, når tårnet vælter – også selvom det er for 117 gang. Hvilken magt at have, at kunne vælte klodserne, det er helt fantastisk. Igen!

Klodser inspirerer til kreativitet

Udover at man kan lege med klodserne som de er, kan klodser også indgå i mange forskellige lege sammen med andet legetøj.

De kan fungere som opdeling mellem forskellige dyr, der skal bo ved siden af hinanden eller mellem biler, så der hurtigt dannes et helt parkeringsanlæg eller mellem dukkerne, så der dannes et hus. Eller som supplement til togbanen, så man kan køre forbi huse eller under en bro.

Klodser kan bruges i mange år fremover

Klodser følger barnet fra det helt lille barn, og kan vælte et tårn du har bygget, til dit barn selv kan stable 3 klodser eller flere oven på hinanden og helt op til skolealderen. Klodser er et godt valg, når du køber legetøj

God byggelyst – man kan ikke lade være med at deltage. .

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!