fbpx

Klippekort til din egen jordemoder, som du kan bruge som du vil, når du vil

Vidste du, at du og din baby kan få vejledning med rabat? På Baby Instituttet har vi nemlig en meget populær klippekorts-ordning. Vi har to forskellige klippekort

  • Klippekortet til 6 timers konsultation hos os i Lyngby eller Århus
  • Klippekort til 3 hjemmebesøg af 1,5 timers varighed

Et klippekort kan bruges til lige det, som du og din baby har brug for. Det kan være amning, flaske, brystbetændelse, appetitspring, søvn, overgang til ske-mad, gymnastik og udvikling – eller hvad end du kan finde på!

Når du har et klippekort hos Baby Instituttet, så kan du bruge dine klip på konsultationer og vejledning hos os. Det gælder både ammevejledning og babykonsultationer  samt online konsultationer om søvn.

Klippekort giver glade babyer

Du har altså muligheden for at få løbende sparring omkring alt, hvad der rører sig i dit og din babys liv, det være sig stort og småt.

Hvad koster et klippekort?

Et klippekort med 6 timers konsultation / 3 stk hjemmebesøg koster 5.997 kr.

Hvordan bruger jeg mit klippekort?

Et klippekort hos Baby instituttet kan som sagt bruges til lige det, som du og din baby har behov for. Du ringer eller sender os en SMS og bestiller en tid, hvis du ønsker at komme til vejledning hos os. Eller du booker en tid direkte gennem vores online booking.

Hvis du hellere vil have en telefonsamtale, så ringer eller skriver du også til os. Så finder vi en tid, som passer – også hvis du ønsker at tale med en bestemt jordemoder.

Du behøver ikke beslutte dig for et klippekort, inden du kommer hos os. Er du i tvivl om, hvor meget vejledning, du har brug for, så bestiller du bare en enkelt tid til at starte med. Så kan vi sammen vurdere, om det giver mening for dig at købe et klippekort.

De fleste plejer at..

  • Købe et klippekort efter et Barselsophold eller et Ny start ophold for at kunne få løbende opfølgning og dermed sikre, at den gode udvikling fortsætter og at eventuelle udfordringer og problematikker så vidt muligt håndteres i opløbet.
  • Købe et klippekort i forbindelse med vejledning omkring en bestemt problematik, eksempelvis amning. Her er det mest almindeligt, at de fleste timer bruges i starten af forløbet, hvor der arbejdes intensivt med den pågældende problematik. Herefter er der ofte nogle timer tilbage, som mange vælger at gemme til senere og så bruge dem til rådgivning omkring eksempelvis opstart af skemad eller håndtering af babys søvn.

Vi glæder os til at se dig og din baby!