HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Kinesisk kalender

Den Kinesiske Graviditetskalender er fundet for over 700 år siden i en kongelig grav i Beijing. Det siges at den kan “spå” om fremtiden, ved at kunne fortælle om du venter en dreng eller en pige. Man mener at den taler sandt i 90% af alle graviditeter. Det er selvfølgelig ikke videnskabeligt bevist, men den er sjov – og den passer på os der lige har prøvet den – og på vores børn. Så måske der er noget om snakken.

For at bruge den kinesiske kalender skal du vide hvilken måned undfangelsen (ægløsningen/befrugtningen) fandt sted – og din (moderens) alder på tidspunktet for undfangelsen (ægløsningen/befrugtningen).

Du finder altså din alder (den alder du havde på ægløsning/befrugtningstidspunktet) og går frem til den måned hvor befrugtningen skete (du kan gøre billedet større ved at klikke på det)….

Den kinesiske graviditets-kalender, der skulle kan sige om du venter en dreng eller en pige.
  • Hvis farven i feltet er lyserød, venter du dig (i følge den kinesiske kalender) en pige.
  • Hvis feltet er lyseblå, så venter du dig (i følge den kinesiske kalender) en dreng.

Passer den kinesiske kalender også på dig?

Måske du er blevet skannet? Og kender dit barns køn? Passer den kinesiske kalender mon på din baby?

Andre artikler om graviditet

Andre artikler, der kunne have din interesse

DET ESSENTIELLE
GRAVIDITETS FORLØB

EN ALL INKLUSIVE ADGANG TIL VIDEN DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET MED LANGT FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL

Til 0 kr får du

Vi følger dig helt tæt igennem din graviditet og de første mindst 100 dage af din babys liv, med daglige guldkorn i din indbakke. Du får viden om graviditeten, fosterudviklingen i livmoderen, fødslen, amningen, din babys udvikling efter ankomst. Bliv også klogere på babyudstyr og anvendelse med mere. 

Derudover får du en unik adgang til gode rabatter. Samt løbende adgang til guides og indhold der følger din graviditet, din baby og din barsel. Kort sagt, tilmeld dig og undgå at gå glip af noget (vigtigt). 

error: Content is protected !!