fbpx

Kinesisk kalender

Den Kinesiske Graviditetskalender er fundet for over 700 år siden i en kongelig grav i Beijing. Det siges at den kan “spå” om fremtiden, ved at kunne fortælle om du venter en dreng eller en pige. Man mener at den taler sandt i 90% af alle graviditeter. Det er selvfølgelig ikke videnskabeligt bevist, men den er sjov – og den passer på os de lige har prøvet den – og på vores børn. Så måske der er noget om snakken.

For at bruge den kinesiske kalender skal du vide hvilken måned undfangelsen (ægløsningen/befrugtningen) fandt sted – og din (moderens) alder på tidspunktet for undfangelsen (ægløsningen/befrugtningen).

Du finder altså din alder (den alder du havde på ægløsning/befrugtningstidspunktet) og går frem til den måned hvor befrugtningen skete (du kan gøre billedet større ved at klikke på det)….

Den kinesiske graviditets-kalender, der skulle kan sige om du venter en dreng eller en pige.

  • Hvis farven i feltet er lyserød, venter du dig (i følge den kinesiske kalender) en pige.
  • Hvis feltet er lyseblå, så venter du dig (i følge den kinesiske kalender) en dreng.

Passer den kinesiske kalender også på dig?

Måske du er blevet skannet? Og kender dit barns køn? Passer den kinesiske kalender på din baby? Skriv gerne en kommentar i feltet nedenfor.

Andre artikler om graviditet

Ditte Bach, jordemoder
Ditte Bach (1972) har arbejdet som jordemoder, siden hun blev uddannet i 2003. Hun startede Baby Instituttet tilbage i 2009. Hun er forfatter til et hav af artiklerne og til flere af Baby Instituttets bøger. Ditte er gift med John og har en pige fra 1997 og en dreng fra 2004.