Psst! Venter du dig en lille ny? Så er vores helt nye bog “Et nyt liv – alt om babys første måned” måske noget for dig? Bogen er fyldt med alle vores bedste tips og tricks til at komme godt fra start med et lille nyt liv i hænderne. Den er blevet til gennem mere end 10 års intensivt arbejde med netop den første tid, og vi glæder os til at denne viden nu også kan komme dig og din baby til gode. Køb bogen her

Den Kinesiske Graviditetskalender er fundet for over 700 år siden i en kongelig grav i Beijing. Det siges at den kan “spå” om fremtiden, ved at kunne fortælle om du venter en dreng eller en pige. Man mener at den taler sandt i 90% af alle graviditeter. Det er selvfølgelig ikke videnskabeligt bevist, men den er sjov – og den passer på os de lige har prøvet den – og på vores børn. Så måske der er noget om snakken.

For at bruge den kinesiske kalender skal du vide hvilken måned undfangelsen (ægløsningen/befrugtningen) fandt sted – og din (moderens) alder på tidspunktet for undfangelsen (ægløsningen/befrugtningen).

Du finder altså din alder (den alder du havde på ægløsning/befrugtningstidspunktet) og går frem til den måned hvor befrugtningen skete (du kan gøre billedet større ved at klikke på det)….

Den kinesiske graviditets-kalender, der skulle kan sige om du venter en dreng eller en pige.

Passer den kinesiske kalender også på dig?

Måske du er blevet skannet? Og kender dit barns køn? Passer den kinesiske kalender mon på din baby?

Lidt om Baby Instituttet

Her på Baby Instituttet er vores mission at hjælpe kommende og nybagte familier til den bedste start. Det gør vi blandt andet med vores private jordemoderkonsultationer, vores fødselsforberedelse, rebozo-massage, ammeforberedelse, ammekonsultationer og barselsophold.

Vi har også en webshop med jordemoderens nøje udvalgte produkter til dig og din baby.

Og vi vil også hellere end gerne hjælpe dig og din baby, hvis I har behov for støtte og vejledning – eller bare savner en kærlig og kompetent jordemoder ved din side i din graviditet. Du kan læse mere om vores tilbud ved at følge links ovenover – eller du kan ringe til os på 22773571, hvis du ønsker en snak om den bedste løsning i netop din situation.

Derudover håber vi, at du finder glæde i at besøge vores hjemmeside, hvor du finder vigtig og hyggelig viden om alt, hvad der har med din graviditet, fødsel, baby og amning at gøre. Alt er skrevet af os jordemødre – til dig og din baby. God fornøjelse.

Andre artikler om graviditet

Andre artikler, der kunne have din interesse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *