fbpx

Blog

Det sker på Baby Instituttet

Glædelige jul! – fra alle os til alle jer…

Glædelige jul! – fra alle os til alle jer…

Så nærmer julen sig med hastige skridt.

Der er travlt på hotellet. Men vi glemmer at jule, så nu har Nadjas søn taget skeen i egen hånd. Han synes VIRKELIG det var for dårligt, at vi ikke gjorde noget mere (læs gjorde noget som helst) ud af julen, så han har lavet en bunke julepynt til vagtværelset – og det er vi meget glade for. TAK for det!

Men faktisk er jordemoderfaget et af de fag, hvor man ikke mærker noget særligt til julen – hverken den varme julestemning – eller den hektiske stemning, julen også kan være forbundet med.

Jordemoderfaget – og det at blive forældre – er nemlig på mange måder tidsløst – en tidløs lomme. Det er den samme de nyfødte skal igennem, om de ankommer dag eller nat, sommer eller vinter, i vores tid eller i en svunden fortid. Og det er det samme for moderen og for faderen.

Men alligevel findes der ikke nogen årstider eller højtider, der handler mere om fødsler og nyfødte end lige netop julen. Da julen, jo udspringer af netop fødslen af et lille barn – der kom til verden julenat i en stald og lagt i en krybbe.

Der er derfor ikke noget, vi hellere vil være med til at fejre end lige netop det – nemlig fødslen af et helt unikt barn.

Hvad kan være mere fantastisk for en jordemoder?

Nej, vel.

Hvert barn der kommer til verden er nemlig en fest – også alle dem, der ikke bliver født i en stald og lagt i en krybbe – men kommer til verden under mere ordnede forhold og med en jordemoder til at sikre sig at alt forløber på bedste vis 😉

Derfor vil vi skabe lidt julestemning – og ønske dig og dine kære en rigtig glædelig jul – med denne video:

Julekram fra os til dig

Jordemødrene på Baby Instituttet