Kontakt med jordemoderen

Jordemoderen på Det Private Barselshotel er til rådighed 24 timer i døgnet. Du kan komme i kontakt med hende på telefon 2277 3571

Efter hver amning vil I aftale med jordemoderen, hvornår jeres baby næste gang skal spise – og hvornår I dermed skal ses igen.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til jordemoderen før end aftalt. Vi kommer med glæde ind til jer ved behov eller ved spørgsmål.

Du sender bare en SMS, når du vil have kontakt med jordemoderen.

Skulle det ske, at vi ikke reagerer på den, måske fordi den er lang tid om at kommer frem eller landet i cyperspace, så ring du os bare op.

Skulle der være problemer med telefonen, har vi kontor på hotelværelse 122 og kan findes der.

Jordemoderen er på hotellet hele døgnet, og alle aftaler er bare en bagkant, fordi vi går højt op i, at de babyer der er på hotellet har det godt. Vi holder et vågent øje med jeres baby, da det er vores erfaring, at nyfødte ikke altid selv kan mærke, hvornår de har brug for at spise igen – og let kan kommer til at få for lidt mad pr måltid, hvis de helt selv styrer forløbet. Det at falde i blodsukker – især når man er nyfødt – er nemlig en krisetilstand og skal undgås. Vågner din baby før, eller sker der noget, der virker utrygt, ringer I til jordemoderen, der er på hotellet 24 timer i døgnet og straks vil komme.

I vil også aftale med jordemoderen, hvornår de forskellige undervisningsmoduler skal ligge – om det er amning med efterfølgende vågentid, eller amning og visning af, hvordan man kan holde en nyfødt, så det stimulerer nakkens muskler og udvikling, amning og badning, amning og første modul at vores klog baby program etc.

Der ligger ikke nogen undervisningsmoduler om natten, andet end hvad der er relevant under amningen og forskellige ammestillinger, der giver mest hvile.

Hotelpersonalet vil hjælpe dig med alt, hvad der har med den almindelige hoteldrift at gøre.