fbpx

Blog

Det sker på Baby Instituttet / Tanker om at være forælder

Gosh! Vi havde ingen idé om, hvor lidt vi vidste.

få overskud

Da vi kastede os ud i at blive iværksættere og åbnede Danmarks første private barselshotel opdagede vi (selvfølgelig alt for sent), at vi ikke vidste en snus om at drive en forretning.

Før vi (sådan for alvor) stod i det, syntes vi, det virkede meget enkelt: vi skulle finde nogle lokaler, lave en hjemmeside, få trykt nogle foldere etc.

Easy peasy.

Og folk, der sagde noget andet, lyttede vi slet ikke (rigtig) til!

Der krævede så meget mere end!

Det var først, da vi var i fuld gang, at det gik op for os, HVOR MEGET MERE det krævede.

Vi fandt ud af, at det projekt, vi havde kastet os ud i, slet ikke var så let og ligetil, som vi så naivt havde troet.

Holy moly! Der stod vi med skægget i postkassen. For vi anede ikke en snus om bogholderi, faktureringssystemer, søgemaskineoptimering, google adwords and you name it.

Gosh!

Det samme sker ofte for nybagte forældre

Og det er faktisk det samme, der sker, når man kommer hjem fra hospitalet med sin nyfødte baby.

Man tror, man skal hjem og hygge sig og være en lille familie.

Indtil det går op for en, hvor meget mere, det kræver at stå med ansvaret for sådan en guldklump – end man lidt naivt havde troet. Og så tilmed oven på en fødsel – der jo heller ikke er nogen lille bedrift hverken fysisk, følelsesmæssigt eller mentalt.

Gosh!

For hvor meget viden har man i bund og grund lige om nyfødte og amning?

Bare som eksempel; ved du hvor længe, en nyfødt skal ligge ved brystet for at have fået nok? Eller hvor stor en afføring, der skal være i bleen, for at din baby har fået nok mælk?

Hvem kan hjælpe en i den situation?

Mor putter sit barn, få overskudVi har i vores forretning ledt efter de mennesker, der sad med den viden, vi havde brug for – fordi vi udelukkende vil arbejde sammen med nogle, der kan deres kram. Vi har ledt efter dem, der sad med den viden, vi havde brug for, men som vi endnu ikke havde.

Og det har haft kæmpe indflydelse på resultatet.

Så hvis du vil gøre som os, finde mennesker, der har den viden, du har brug for i forhold til nyfødte, amning og babyer – og som kan deres kram – så er du i mål hos os.

Vi er nemlig eksperter – ikke i at drive forretning, men i amning og babyer.

Vi sidder med den viden, du står og mangler for at kunne give din baby den start på livet, som du drømmer om, og blive den forældre du ønsker. For at komme godt fra start med dit projekt baby.

Ses vi?

P.S. Vi er der selvfølgelig også, hvis du (som os) GOSH, først for sent har opdaget, at du sidder med skægget i postkassen og har brug for en kompetent håndsrækning.

Ditte Bach, jordemoder
Ditte Bach (1972) har arbejdet som jordemoder, siden hun blev uddannet i 2003. Hun startede Baby Instituttet tilbage i 2009. Hun er forfatter til et hav af artiklerne og til flere af Baby Instituttets bøger. Ditte er gift med John og har en pige fra 1997 og en dreng fra 2004.