Hotellet og hotelpersonalet

I vil være indlogeret på Gentofte Hotel, hvor I vil møde hotelpersonalet. Gentofte Hotel er et helt almindeligt hotel med almindelige hotelgæster. Gentofte Hotel er en del af Arp Hansens hoteller. Gentofte Hotel er dog Arp Hansens første hotel og har derfor en særlig plads i deres hjerte.

Ved ankomst skal der udfyldes en blanket. Denne skal afleveres i receptionen på ankomstdagen. Det er også muligt at henvende sig direkte i receptionen og give receptionisten de oplysninger, der er brug for.

Hotellet skal vide, hvor mange der overnatter på værelset hver nat af hensyn til brandsikkerheden på hotellet. Så hvis faderen eksempelvis er der 3 nætter og er hjemme hos storebror eller storesøster den sidste nat, så skal de vide det i receptionen.

Barselsværelser på Gentofte Hotel

Når I ankommer, har vi gjort et almindeligt hotelværelse til et barselsværelse med vugge til baby. Værelset er hyggeligt og består af dobbeltseng og eget bad.

Fordelen ved at være på Gentofte Hotel er, at hotellet tilbyder alle de services, som et almindeligt hotel har i forhold til rengøring og lignende. Og at vi jordemødre kan gør det, vi er bedst til, nemlig døgnet igennem at stå til rådighed med jordemoderservice af højeste kvalitet.

Værelset er altså gjort klar til to voksne  – men mor og baby (eller babyer) er også velkomne til at indlogere sig “alene”.

På et barselsværelse vil der være:

  • Dobbeltseng
  • Babyvugge – leander
  • Eget toilet med brusebad.
  • Pusleudstyr og bleer til baby
  • Bind til mor i store størrelser
  • Trådløst internet

Kontakt med hotelpersonalet

Hotellets receptionen er åben 24 timer i døgnet. Du kan henvende dig i receptionen eller ringe fra telefonen på værelset ved at taste 9.

Hotellets personale vil hjælpe dig med alt, hvad du har brug for i forhold til selve hoteldelen.

Rengøring af barselsværelser

Der vil være rengøringspersonale hver formiddag, hvor du kan vælge at få gjort rent eller springe rengøringen over.

Ønsker du ikke at forstyrres, er det et skilt på værelset, der kan hænges på døren, så vil rengøringen ikke komme ind, men jordemoderen selvfølgelig komme som I har aftalt.