fbpx

Hjemmebesøg – få hjælp i dine egne omgivelser

Vores ammevejledning i dit hjem

Når man har fået en lille baby, så oplever vi tit at det kan være udfordrende at skulle ud af døren – og svært at skulle være et bestemt sted, på et bestemt tidspunkt! Og især hvis amningen ikke rigtigt fungerer, eller hvis man har en baby der er urolig og grædende. Eller hvis man som mor er fysisk medtaget efter fødslen eller kejsersnittet. Derfor tilbyder vi også at komme hjem til dig til vores amme- og babykonsultationer. Så skal du ikke tænke på andet end selv at være hjemme. Du skal ikke pakke pusletaske, have timet din babys amninger og søvn til en køretur, bakse med autostolen, bekymre dig om at finde vej og / eller parkering!

Det kan også være en fordel at du får hjælp til din amning i din egen stol, din egen sofa, din egen seng – så du ved at du også kan få det til at fungere, når vi er kørt igen. Og at vi møder dig og din baby i jeres egne omgivelser, hvor jeres hverdag jo skal fungere. På den måde bliver vores hjælp meget praksisnær.

Hvad kan I hjælpe mig med, på et hjemmebesøg?

En ammevejledning i hjemmet indeholder alt det samme som du får, ved en konsultation i vores klinik – blot i dine egne rammer. Og alle vores ammekonsultationer bygger på vores mangeårige praktiske og teoretiske erfaring, med at afhjælpe alverdens ammeproblemer. 

Så hvad enten du sidder med sår og smerter på brystvorterne, brystbetændelse, overproduktion af mælk, vægttab hos din baby, ammebrikker, white spots, mælkestase, for lille mælkeproduktion, kraftigt nedløb, for lange amninger, for korte amninger, en baby der falder for hurtigt i søvn ved brystet, eller en baby der har svært ved at tumle mælken, så er det noget vi ser og afhjælper hver evig eneste dag. Og det gør vi ligeså gerne hjemme hos dig, som vi gør det i vores klinik. Vi elsker faktisk at komme på hjemmebesøg!

Ammevejledning Camilla

 

Hvad koster et hjemmebesøg?

  • Hjemmebesøg på ca 1,5 time. Pris 2.997 kr. Dette er inklusiv kørsel frem og tilbage op til 10 km fra Lyngby Hovedgade 37, Kgs Lyngby. Herefter faktureres 5 kr pr kørt km frem og tilbage.
  • Amme-/babyforløb med 3 hjemmebesøg af ca 1,5 timer varighed. Pris 6.997 kr

Hvordan booker jeg et hjemmebesøg?

Hjemmebesøg kan ikke bookes i vores online kalender, af hensyn til planlægning. Hvis du ønsker at have os på besøg hjemme hos dig til en amme- eller babykonsultation, skal du derfor ringe til vores vagttelefon på +45 22773571 og aftale et tidspunkt med os. Du kan også altid sende os en sms med teksten: “ring mig op om hjemmebesøg” til samme nummer, og så ringer vi dig op så snart vi kan.