fbpx

Blog

Amning & flaske / Det sker på Baby Instituttet

Hjælp!! – og et rigtigt godt (tidsbegrænset) tilbud!

Lager af ammebøger og en glad jordemoder Ditte

Baby Instituttets ammebøger på en kæmpe palle i Hadsten

Jeg ved ikke, om du kan se, hvad der her er…?

…men det er et kæmpe læs helt nyt ammebøger, der er landet lige udenfor min dør!!

HJÆLP!!

Det var meningen at den store palle skulle have været sendt direkte til DBK (den central hvorfra boghandlerne køber deres bøger)

MEN fordi alting pludselig gik (for) hurtigt er de landet på min kantsten. Det betyder – som du nok kan regne ud – en masse slæbearbejde.

Lager af ammebøger og en glad jordemoder Ditte

Og det er derfor jeg har brug for din HJÆLP!

Derfor kan du LIGE NU købe vores Ammebog i vores webshop til en reduceret pris, så du sparer 100 kr. Så bliver der nemlig mindre slæbearbejde for mig – og en mere glad og mæt baby til dig.

Kan det blive bedre, NEJ VEL.

=> Din Pris for Amning med ESA-metoden er LIGE NU KUN 199,95 kr. <=

Men tilbuddet gælder kun til søndag midnat (d. 18.2.2018), så jeg kan nå at pakke resten til fragtmanden kommer mandag morgen og hjælper bøgerne videre. Og du skal ikke regne med nogensinde at kunne finde vores ammebog til den pris.

Hvorfor ikke købe den sammen med et par brystvarmere og en ammeBH, så sparer du også fragten eller sammen med markedets bedste ammepude, fordi din baby ikke synker ned i og derved hænger i brystvorten? (gratis fragt ved køb over 499 kr)

=> KØB lige nu Amning med ESA-metoden til KUN 199,95 kr – SPAR 100 kr <=

Læs mere om ammebogen her => 

Ditte Bach, jordemoder
Ditte Bach (1972) har arbejdet som jordemoder, siden hun blev uddannet i 2003. Hun startede Baby Instituttet tilbage i 2009. Hun er forfatter til et hav af artiklerne og til flere af Baby Instituttets bøger. Ditte er gift med John og har en pige fra 1997 og en dreng fra 2004.