KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →
Søg
Close this search box.

Hikke i livmoderen

Hikke hos din baby er helt normalt og mærkes som rytmiske fosterbevægelser. For de fleste mærkes rytmiske puf i den retning ens baby har numsen – som ofte er enten oppe under “mors” ribben (hovedstilling) eller ned i bækkenet (underkropsstilling).

Er det baby i livmoderen/maven, der hikker?

Hvor meget hikker en baby i livmoderen

Nogle babyer hikker en masse. Hvis din baby hikker en masse inde i livmoderen er der stor sandsynlighed for, at din baby også vil hikke en masse i den første tid udenfor livmoderen.

Nogle babyer hikker kun sjældent i livmoderen, hvilket er lige så normalt.

Hikke træner vejrtrækningen

Hikke er med til at træne de muskler, din baby skal bruge til at trække vejret med, når han eller hun kommer til verden.

Din baby vil selvfølgelig fint kunne trække vejret alligevel, hvis han eller hun er en af dem der sjældent hikker. Gestationsalderen har nemlig langt mere at sige for vejrtrækningen, end antallet af hik din baby har haft inde i livmoderen. Din baby træner også sin vejrtrækning, når din baby ligger og drikker fostervand.

Andre artikler om graviditet

Andre artikler, der kunne have interesse

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

to bøger

Vær godt forberedt på din babys ankomst med Babyinstituttets Ammebog, så du har styr på amningen og Nyfødtbogen, så du er klar til babys ankomst. Klik her 

Besøg Webshoppen

Lad os holde kontakten

error: Content is protected !!