HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Heldragter versus ikke heltdragt

Heldragter er NEED TO HAVE til baby

Heldragter også kaldet sparkedragter eller jumpsuit kan man slet ikke undvære til en baby. Heldragter kommer du virkelig til at bruge meget til din baby. Heldragter kan fåes i uld og bomuld og ofte også med alle mulige forskellig mønstre og dejlige mulige farver. De fleste heldragter, du finder her i shoppen, er i uld i neutrale farver. De fungerer superfint til den baby du har nu, men også til en lillebror eller lillesøster – engang.

Danske babyer og pasformen på mange  heldragter

De heldragter vi har valgt, udmærker sig ved at passe godt til danske babyer. Vi ser ofte heldragter med de underligste proportioner, der faktisk ikke rigtig passer til nogle babyer. Hvor kroppen er alt for kort eller benene enten er for lange eller for korte. Og hvis der er fødder i dragten, er det helt galt. Hos os finder du langt flest heldragter uden fødder i, da vi oplever at føder kan give problemer med, at barnet får sin fod ud af fødderne i dragten, så den i stedet sætter sig på tværs oppe i benet, hvilket jo slet ikke var hensigten og også nogle gange årsag til en grædende baby.

En smal heldragt vil passe din baby bedst

Du finder også kun heldragter, der ikke er for brede i designet, da babyer ikke har den form. Når dragten er bred, vil det gøre det sværere for baby at holde varmen. Under heldragter bør baby (for at have en god temperatur) altid have en body uden ærmer, altså med mindre det er helt utroligt varmt i vejret.

God fornøjelse med at finde en lækker heldragt / sparkedragt / jumpsuit til din baby

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!