KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →
Søg
Close this search box.

Det med småt

Vilkår & handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

CVR: 43724592

Babyinstituttet ApS
Kirkevej 37
8370 Hadsten

Babyinstituttet – Webshop
Dueoddevej 10
7100 Herning

E-mail:
hello@babyinstituttet.dk
Telefon 22 77 35 71

Rønde og Omegns Sparekasse: Reg.nr 9354 Konto nr. 0000590960

Dine personlige oplysninger hos os

Dine personlige oplysninger, navn, adresse, telefonnummer og e-mail, der registreres ved ordreafgivelse, vil blive behandlet fortroligt og udelukkende blive brugt af Babyinstituttets personale til at behandle din ordre. Dine personlige oplysninger vil altså på ingen måde blive videregivet eller blive gjort offentlig tilgængelige. Du kan læse vores politik for personoplysninger her ⇒

Priser

Alle priser på vare i Baby Instituttets shop er gældende udsalgspriser inkl. 25% dansk moms. Prisen er angivet i danske kroner (DKK). Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer, tastefejl og eventuelle fejl på hjemmesiden. Ved køb af online kurser og online forløb garanteres der den adgang, der er opgivet under købet eller minimum 1 år efter købsdatoen.

Betaling i webshoppen

Vi accepterer betaling med Dankort, VisaDankort, Visa, Mastercard og Mobile Pay. Alle kortbetalinger foregår gennem krypteret SSL betalingssystem, for sikker og fortrolig betaling. Pengene trækkes først, når varen er pakket og på vej til dig.

Bekræftelse af ordre lagt i webshoppen

Efter afgivet ordre vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Modtager du ikke en ordrebekæftelse skyldes det oftest fejl i mail-adressen.

Forsendelse og levering i Danmark

Du har adgang til dit online kursus, når betalingen er gået igennem. Du har adgang til det eller de første TRIN i dit Søvn i Babysteps forløb, når betalingen er gået igennem. Hele beløbet trækkes her og TRINene med efterfølgende Online Steptalks frigives som det fremgår af købet (hver uge). Vi ekspederer ordrer så hurtigt, som vi kan, i den rækkefølge, de kommer ind. Vi pakker og sender ordrer mindst to gange om ugen, så du kan forvente at modtage dine varer omtrent en uge efter bestilling – naturligvis med det forbehold, at vi ikke kan garantere, at der ikke forekommer forsinkelser hos GLS. Ved sygdom, ferie eller helligdage, eller hvis GLS er forsinkede, kan der forekomme længere leveringstid. Leveringen foretages med GLS Danmark til levering i pakkeshop og til privatadresser. Der er gratis fragt over 499 kroner. Når din pakke ankommer til din pakkeshop med GLS, får du enten en SMS eller E-mail (alt efter hvad du selv har valgt), om at din pakke er klar til afhentning i den valgte pakkeshop. Du vælger selv, hvilken pakkeshop du vil hente pakken i, inden du gennemfører købet. Det er dit ansvar som kunde at oplyse korrekte og tydeligt navn og adresse. Hvis pakken returneres tilbage til Babyinstituttet på grund af manglende oplysninger af navn og adresse – enten ved bestilling eller levering – er det dit ansvar som kunde selv at betale fragt og ekspeditionsgebyr, så pakken kan gensendes. Har du ikke modtaget din pakke efter en uges tid, forventer vi at høre fra dig med det samme, så vi sammen kan få fundet pakken.

Bytte- og fortrydelsesret

Vi tilbyder 14 dages fuld returret af varer fra vores webshop, fra den dag du modtager varen. Der ydes IKKE returret på online kurser og online forløb. Ønsker du at levere en vare tilbage, skal du sende den til os senest 14 dage efter leveringsdatoen (Babyinstituttet Webshop, Dueoddevej 10, 7400 Herning). I så fald skal du også sende os en mail på hello@babyinstituttet.dk med information om tilbagesendelsen, så vi ved at der er en pakke på vej til os fra dig. Ved returnering skal du selv betale returfragten. Pengene vil blive tilbageført indenfor 7 dage, efter vi har modtaget den returnerede vare. Når du returnere en vare skal du i pakken vedlægge information om dit navn, fakturanummer, og at du ønsker pengene tilbage (gerne skrevet på en kopi af din faktura). Ønskes varen byttet til en anden (evt farver eller art) bedes dette anført, så sender vi den ønskede vare til dig, hvis vi har den på lager. Vi anbefaler, at du sender dine returvarer som pakkepost, så du får en kvittering for, at de er afsendt. Bemærk vi ikke modtager varer pr. efterkrav.

Returvarer skal sendes til:

Babyinstituttet – webshop
Dueoddevej 10
7400 Herning

Returvarer skal være i samme stand, som da du modtog dem, dvs. ubrugte. Vi modtager ikke varer, der lugter af røg, lugter grimt, har hundehår på sig eller andre brugsspor.

Reklamation

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Helst med det samme. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Det er en forudsætning, at problemet eller manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du må have i forbindelse med returnering af varen, såfremt reklamationen er berettiget. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du tage kontakt til os på mailen hello@babyinstituttet.dk  Afvent altid vores tilbagemelding, inden varen sendes retur.

Aflysning af tid

Aflysning af 1 til 1 konsultationer skal ske senest  24 timer før aftalens start  på SMS 22 77 35 71. Ved aflysninger senere end 24 timer før starttidspunktet opkræves et aflysningsgebyr på 400 kr.

Fotos

Fotos anvendes på Babyinstituttets trykte og elektroniske medier samt sociale medier udelukkende efter mundtligt og i særlige tilfælde skriftligt samtykke.

Rabat-kort

En familie kan maksimalt anvende et rabat-kort af samme slags pr graviditet / barn.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan også klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: hello@babyinstituttet.dk

Copyright Baby Instituttet

Alt indhold på Baby Instituttet, det vil sige tekst, billeder, ikoner og anden grafik er forbeholdt Baby Instituttet og vores leverandørere. Det er på ingen måde tilladt at kopiere noget fra sitet, uden at have tilladelse.

error: Content is protected !!