HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Gynækologisk undersøgelse i graviditeten

En gynækologisk undersøgelse vil sige, at lægen ”kigger” op i dit underliv ved hjælp af nogle metal instrumenter, der føres forsigtigt op og som holdes fra hinanden, når de er deroppe.

Gynækologisk undersøgelse hos på hospitalet

Gynækologiske undersøgelser foretages af læger. Jordemoderen mærker med fingrene (vaginal eksploration) uden instrumenter.

Eksempel på Gynækologisk undersøgelse ved egen læge

Ved det første lægebesøg tjekker din praktiserede læge:

  • at alt ser ud, som det skal.
  • at din livmoderhals har fået en fin blå farve, hvilket er tegn på, at du er gravid.

Din læge vil sikkert også samtidig tage en podning fra skeden for kønssygdommen klamydia.

Eksempel på Gynækologisk undersøgelse på hospitalet

Hvis man ønsker at tage en blodprøve fra barnets hoved under fødslen for at måle iltningen, vil man gøre det nedefra – svarende til en gynækologisk undersøgelse.

Andre artikler om graviditet

Andre artikler, der kunne have interesse

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

to bøger

Vær godt forberedt på din babys ankomst med Babyinstituttets Ammebog, så du har styr på amningen og Nyfødtbogen, så du er klar til babys ankomst. Klik her 

Besøg Webshoppen

Lad os holde kontakten

error: Content is protected !!