fbpx

Gravidyoga og efterfødselsyoga

Online yogaforløb for dig der er gravid, med jordemoder og yogalærer Janne Hasgaard

Online gravidyoga hos Baby Instituttet, er for dig der er gravid og ønsker at deltage på et forløb med andre gravide kvinder, hvor du “møder” de samme kvinder hver gang. Vores dygtige yogalærer, Janne, er også jordemoder og hun sørger for at der også er lidt tid til hver session, til også at svare på de spørgsmål du måtte have omkring din graviditet. 

Du tilmelder dig vores online yogahold her ⇒

Gravidyoga er en fantastisk måde at bevæge sig på under graviditeten. Yogaen virker både forebyggende og behandlende på graviditetsgener såsom bækkengener, væskeophobning, kvalme og lægkramper og så virker det forberedende frem mod din forestående fødsel. Yogaen er tilpasset din gravide krop, og du vil kunne deltage uanset om du er vant til at dyrke yoga eller om du aldrig har været på en yogamåtte før. 

Læs mere om vores behandlinger af graviditetsgener her

Udover den fysiske praksis vil yogaforløbet også byde på åndedræts – og visualiseringsøvelser der træner dig til fødslen og giver dig et åndehul midt i en travl hverdag. Her har du mulighed for at tjekke ind med din baby i maven og tage kontakt til dit indre liv og det lille liv, der lever inde i dig. 

Til gravidyoga online hos Baby Instituttet, skal du bruge: en yogamåtte og behageligt tøj, samt en computer, tablet eller telefon til live-stream. Hav også gerne et have et par puder og et tæppe klar til hver session. 

Forløbet strækker sig over i alt 4 gange og foregår i vores online-klasseværelse, som du modtager et link til, inden første undervisningsgang.

Datoerne for vores Maj/juni hold ser du her:

  • Torsdag d. 20/5 kl. 16.15-17.30
  • Torsdag d. 27/5 kl. 16.15-17.30
  • Torsdag d. 3/6 kl. 16.15-17.30
  • Torsdag d. 10/6 kl. 16.15-17.30

Pris for gravidyoga forløb af 4 gange: 699 kr

Vi er klar og vi glæder os til at se dig! Tilmeld dig vores online gravidyoga forløb her ⇒

Online efterfødselsyoga-forløb med jordemoder og yogalærer Janne Hasgaard 

Efterfødselsyoga er en gave til din krop og dit sind efter fødslen. Her skabes et rum for dig og din baby, i kærlig og korrekt guidning af din krop efter fødslen. Du kan deltage med din baby eller uden, hvis din baby f.eks. sover lur eller er hos en anden under klassen. 

Der vil være fokus på yoga for efterfødselskroppen og motorisk leg og integrering af din baby undervejs i praksissen. Udover fysisk velvære vil du blive guidet i visualiserings og mindfullnes-øvelser som du kan tage med dig uden for yogamåtten. Ligeledes kan de motoriske lege inspirere dig til aktiviteter med din baby i hans/hendes vågentid. Det er de samme mødre og babyer der deltager hver gang på forløbet, og der vil være afsat lidt tid hver gang til at stille spørgsmål til jordemoderen.

Du kan tilmelde dig vores efterfødselsyoga forløb her

Vi anbefaler at du starter på forløbet tidligst 6 uger efter vaginal fødsel og 8 uger efter kejsersnit. 

Du skal have: en yogamåtte, 3 puder og et tæppe samt computer eller tablet.

Forløbet strækker sig over i alt 4 gange og foregår i vores online-klasseværelse, som du modtager et link til, inden første undervisningsgang.

Datoer for vores online efterfødsels-yogaforløb i Maj/Juni:

  • Tirsdag d. 18/5 kl. 10.15-11.30
  • Tirsdag d. 25/5 kl. 10.15-11.30
  • Tirsdag d. 1/6 kl. 10.15-11.30
  • Tirsdag d. 8/6 kl. 10.15-11.30

Pris for efterfødselsyoga forløb af 4 gange: 699 kr

Du kan tilmelde dig vores efterfødselsyoga forløb her

Vi er klar og glæder os til at mødes med dig (og din baby) online!