Gravidmassage er for dig, der ønsker at sænke farten en smule og istedet fokusere på ro, velvære og fordybelse i din krop og i kontakten med dit barn i livmoderen

Gravidmassage – gavn og nydelse for krop og sjæl

Gravidmassage er en skøn og rolig behandling med langsomme, blide massagestrøg med nærende olie af specialuddannet massør. At være gravid og blive mor, er en af de allerstørste livsbegivenheder, du kommer til at opleve, og derfor er gravidteten også en tid, hvor du har særligt meget brug for at være tilstede i det, der sker her og nu. Hvor du har ro og tid til at mærke, hvad der sker både i din krop men også i dit følelsesliv. Gravidmassage er en særlig type massage, der netop er tilpasset din gravide krop, og den udgør et tiltrængt pusterum i en ofte alt for travl hverdag.

På Baby Instituttet er det jordemoder Rikke Ege, der giver gravidmassage. Rikke har mange års erfaring som jordemoder og er uddannet i gravidmassage på massageskolen Nordlys.

Massagen er en vidunderlig stund, hvor du kun skal koncentrere dig om at fordybe dig i din krop og i kontakten med dit barn i livmoderen. Derudover fremmer gravidmassagen kærlighedshormonet oxytocin, der er kendt for at bringe velvære, afspænding og glæde.

Du skal være nogens mor lige om lidt, det er da ret vildt! Du vil måske opleve, at tanker om din egen barndom kommer til at fylde mere, og at dine egne oplevelser som barn nu skal finde en ny plads. Og at dit forhold til dine egne forældre ændres. Måske ønsker du, at være mor lige præcis, som din egen mor var – måske ønsker du det helt modsatte. Eller noget derimellem. At få gravidmassage hjælper dig med at integrere de forandringer, der sker i kroppen og de følelsesmæssige omvæltninger, du sandsynligvis mærker i forbindelse med graviditeten og at skulle være mor.

Du kan booke en tid lige nu og her ⇒

Jordemoder Rikke Ege

Jeg glæder mig til at møde dig på dette fantastiske og helt særlige tidspunkt i dit liv. Og til at give dig en stund med velvære, fordybelse og afspænding!

 

Gravidmassage lindrer graviditetsgener

Når du får gravidmassage, så stimulerer det både dit kredsløb (blodomløb) og flowet i dine lymfebaner. På den måde lindres eller afhjælpes uro i kroppen samt lægkramper og væskeophobninger i ben, fødder og hænder. Ligesom hovedpine og fordøjelsesbesvær også bedres eller helt afhjælpes. Selvom det er helt normale gravidtetsgener, der ikke udgør nogen fare for hverken dig eller din baby, så er de mildt sagt ubehagelige – og der er virkelig ingen grund til, at du ikke bare skal have det så godt, som overhovedet muligt.

Massagen har endda en forebyggende effekt på graviditetsgenerne, så du i bedste fald helt kan undgå at de kommer – eller at kun bliver så lette som overhovedet muligt. På den måde får den søde ventetid lov til faktisk at være sød, og ikke præget af ubehag, smerter og mangel på overskud.

Book en tid med det samme her ⇒

Under graviditeten er dine muskler på overarbejde. Kroppen vokser og bliver tung, og selve kroppens tyngdepunkt ændrer sig, hvilket betyder et øget svaj i lænden. Derfor er musklerne omkring lænden, men også ryg, skuldre, hofter og ben især anspændte og ømme i graviditeten. Massagen er tilpasset til præcis at afspænde de muskler og holde dem bløde og myosefri.

En stor del af graviditetsbetingede bækkensmerter kan behandles med særlige massageteknikker (og mange sygemeldinger kunne undgåes), hvilket mange desværre ikke ved. Og jo før man kommer igang med behandling, jo bedre.

Gravidmassage er den oplagte gave-idé til din veninde, søster, datter eller kæreste.

 

Behandlingen hos Rikke var helt fantastisk. Jeg følte mig virkelig i trygge hænder og kunne mærke, hvordan min krop bare slappede af. Det var så rart med en lille pause fra hverdagen, hvor fokus kun var på mig og baby – Pil

 

Hvornår er det bedst at få gravidmassage

Du kan få gravidmassage hele vejen igennem din graviditet – det kan hverken være for tidligt, for sent eller for meget. Massagen giver både øget velvære både fysisk og psykisk, afstresser og afslapper men den lindrer også mange af de helt almindelige graviditetsgener, som de fleste kvinder oplever og som indimellem kan være nærmest invaliderende.

Eller du kan booke tid direkte i vores online-system lige her 

Hvad koster den form for nydelse?

Massagen koster 679 kr og varer ca en time inklusiv en kort indledende samtale, hvor i afklare om der er særlige forhold Rikke skal være opmærksom på under massagen og også om du har specifikke problemstillinger, som hun skal arbejde med at bedre / lindre. Det er en rigtigt god idé at drikke godt med vand efterfølgende – og sørge for at have lidt god tid til dig selv.

Hvis du er vild med massagen, og også gerne vil spare penge, så kan du købe et klippekort til tre behandlinger for 1797 kr. Du bestiller tid ved at ringe eller sms til os på tlf 22773571.

Eller du kan booke tid direkte i vores online-system lige her 

Gravidmassagen kan kombineres med vores rebozo-massage samt behandlinger med akupunktur og kranio sakral terapi afhængigt af dine ønsker og behov (samme klippekort kan bruges).

 


Rikke er utroligt behagelig. Hun giver en grundig forklaring på, hvad massagen går ud på og om der er noget, hun skal være opmærksom på, inden hun går igang. Undervejs er hun meget opmærksom på, om man ligger behageligt og hun tager sig god tid til de områder, der virkelig trænger. Som gravid hvor man føler sig øm og tung, er det den bedste selvforkælelse -Janni

Nedsætter stress, øger kropsbevidstheden og giver bedre søvn!

Gravidmassage er selvforkælelse i topklasse. Men det er også så meget mere end “bare” forkælelse. Massagen fremmer nemlig udskillelsen af de gode hormoner og signalstoffer, som oxytocin og endorfiner i kroppen, hvilket virker direkte stress-reducerende. Samtidig med at disse stoffer bibringer til en tilstand af glæde, velvære og afspænding.

Hvis man er stresset under graviditeten, så betyder det, at man har en forhøjet mængde af stresshormoner i kroppen, hvilket øger risikoen for at føde for tidligt men også for at ens barn senere i livet får problemer med angst og depression. Så stress er virkelig en ting, man bør forsøge at undgå, når man er gravid (og også når man ikke er).

Du booker din tid her ⇒

Mange gravide oplever en stor træthed – men kan samtidig også have svært ved at sove (godt). Gravidmassage hjælper til en god søvn og gør også søvnen dybere og roligere samt letter den generelle træthed, mange oplever.

Gravidmassagen øger også din kropsbevidsthed og din oplevelse af at krop og sind er samlet, hvilket er afgørende i en tid, hvor din krop forandrer sig så markant. Din tillid til kroppen og dit selvværd styrkes af massagen, som også virker fødselsforberedende på den måde, at den hæver din smertetærskel, når du får flere behandlinger i træk på mod din termin.

Vi ses på Baby Instituttet!