Graviditeten uge for uge; Det vil jeg ikke gå glip af.

Venter ud barn? eller sidder du med din nyankomne baby i armene? – så er du kommet det rettet sted.

Ved at udfylde felterne i boksen foroven får du kvit og frit uge for uge bogen: Det vil jeg ikke gå glip af! – jordemoderens insider viden. Bogen følger dig mens du er gravid uge for uge og til (ind til videre) til din baby er 12 uger gammel. Du tilmelder dig samtidig at få tips, tricks, viden, inspiration og nyheder fra os.

Der er ikke på noget tidspunkt i livet, hvor der sker mere hver uge, end når man er gravid og i de første måneder som nybagt forælder. Mini-bogen tager dig i hånden og følger dig gennem denne forandringernes tid, med alt hvad der følger af fysiske og psykiske omvæltninger.

Gravid uge for uge – Det vil jeg ikke gå glip af! sætter, på en personlig måde, ord på de følelsesmæssige processer, som du oplever under graviditeten og i den første tid med din baby. Du vil med sikkerhed kunne nikke genkendende til mange af beskrivelserne undervejs, samtidig med at du får masser af unik insider viden og vigtige informationer.

Uge for uge bogen er skrevet at jordemoder Ditte Bach, der har skrevet en stor del af artiklerne her på Baby Instituttet og har stor erfaring som jordemoder og med babyer. Bogen suplerer artiklerne “graviditet uge for uge“, du kan finde her på sitet.

Udfyld felterne i boksen foroven – og tryk på Ja tak, giv mig bogen. Du vil herefter få en mail, som du skal bekræfte, før du hver uge vil modtage et afsnit af bogen i din indbakke.

Bogen må ikke distribueres eller videresendes, så kender du nogen, der kunne have glæde af bogen, så send dem dette link, så de selv kan tilmelde sig og få bogen:

babyinstituttet.dk/gravid-uge-for-uge

God fornøjelse

“Jeg var helt opslugt af at være gravid og at skulle føde, så for mig var det godt at stille og roligt få flyttet noget af fokus frem til tiden efter fødslen. Livet med den lille nye blev mere og mere virkeligt. Har genlæst indlæggene og kan se, at jeg har brugt mange af de ting, jeg har lært.” Liv, mor til Marie 3 mdr. 

Subscribe to our mailing list

* indicates required


/
/

( dd / mm / yyyy )