Godt Fra Start – Den Fulde Pakke

På Baby Instituttet ved vi alt om, hvor vigtigt det er at komme godt fra start, når familien udvides og en lille (eller flere) ny kommer til. Vi ved også, at meget af tidligere tiders praksiserfaring og vidensdeling om amning og babypleje desværre virker til at være gået tabt, og at det kan være svært selv at skulle “opfinde den dybe tallerken” som nybagt forælder. Derfor har vi udviklet konceptet “Godt Fra Start – Den Fulde Pakke”, som er et forløb, der vil give jer lige præcis al den viden og praktiske kunnen, som I har brug for, når I skal være forældre.

Godt Fra Start – Den Fulde Pakke er

 • For dig, der bare vil have alle de vigtigste tips og tricks helt fra starten
 • For dig, som vil have en velfungerende amning helt fra starten
 • For dig, som vil undgå at den første tid som nybagt familie skal præges af bekymring og tvivl
 • For dig, der ved, at du skal hjælpe din baby til at få en god rytme med nok mad og nok søvn
 • For dig, der ønsker en mæt, tilfreds, veludhvilet og velstimuleret baby – og gerne vil hjælpes i den rigtige retning
 • For dig, der foretrækker både teoretisk og praktisk vejledning
 • For dig, der vil nyde din barsel

Hvad består Godt Fra Start – Den Fulde Pakke af?

Når I køber Godt Fra Start – Den Fulde Pakke, så får I en blanding af skriftligt materiale, videomateriale samt 1:1 lektioner i Gentofte eller på skype / facetime. Lektionerne er af ca 1 times varighed og kan eventuelt slås sammen, så flere lektioner tages ad gangen. Vi tilstræber, at de første lektioner planlægges så tidligt som muligt, efter du har født.

 • Bog, Amning med ESA-metoden (værdi 299,95 kr)
 • Videokursus, Amning med ESA-metoden (værdi 1.997 kr)
 • Ammevejledning, 2 x 1 lektioner (værdi 2x 1.297 kr)
 • Pleje, bleskift, hygiejne, tøj på, bære og holde baby mm – 1 lektion (værdi 1.297 kr)
 • Søvn, putning, etablering af døgnrytme, som sikrer at din baby får dækket sine basale behov for søvn og mad – 1 lektion (værdi 1.297 kr)
 • Udvikling og gymnastik, første modul af vores “Klog Baby program” – 1 lektion (værdi 1.297 kr)

Når du køber Godt Fra Start – Den Fulde Pakke, så får du med det samme adgang til videokurset, som består af mere end 4 timers teoretisk og praktisk undervisning. Du tilgår kurset ved at logge ind på babyinstituttet.dk, her ligger det under “memberships”. Vi sender også bogen afsted til dig straks. Vi forventer, at du anvender bog og videomaterialet på forhånd, da det vil give dig det maksimale udbytte af dine efterfølgende lektioner hos os.

Hvad koster Godt Fra Start – Den Fulde Pakke?

Pakken består altså af “Amning med ESA-metoden” både som bog og videokursus samt ialt 5 stk 1:1 lektioner. Den fulde pakke koster 6.997 kr (og har en samlet værdi på næsten 9.000 kr – du sparer altså næsten 2.000 kr). Køb Godt fra start – den fulde pakke lige nu og her på…

 

Godt Fra Start – Amning

Godt Fra Start – Amning er Baby Instituttets grundpakke til dig, der bare vil godt fra start med amningen og ikke ønsker at lade tilfældigheder afgøre, om du får et godt ammeforløb eller ej. Pakken består af både hjemmeundervisning på bog og video samt 1:1 undervisning, hvor du lærer at lægge din baby korrekt til brystet i praksis. Langt de fleste kvinder kan amme – og ønsker at amme. Og langt de fleste babyer kan lære en god og effektiv teknik ved brystet. Men faktum er, at forberedelse betaler sig, og at den rigtige start giver de bedste betingelser for en velfungerende amning – også på længere sigt.

Vi foreslår, at du køber Godt Fra Start – Amning allerede i graviditeten. Så har du nemlig god (eller i hvert fald bedre) tid til din hjemmeundervisning. Vi oplever, at de af vores kunder, som på forhånd har læst vores ammebog, lærer mere på kortere tid, når de kommer hos os til 1:1 vejledning efterfølgende.

Godt Fra Start – Amning er

 • For dig, der ved at en velfungerende amning oftest er noget, som skal læres
 • For dig, der helst vil undgå at få sår på brystvorterne
 • For dig, der gerne vil lære at gøre din baby mæt og tilfreds ved brystet
 • For dig, der vil have teoretisk viden om amning kombineret med praktiske færdigheder
 • For dig, der ikke vil lade tilfældigheder afgøre, om du kommer godt fra start med amningen

Hvad indeholder Godt Fra Start – Amning?

Når du køber Godt Fra Start – Amning, så får du en blanding af skriftligt materiale, videomateriale samt 1:1 lektioner i Gentofte eller på skype / facetime. Lektionerne er af ca 1 times varighed. Vi tilstræber at lektionerne planlægges så tidligt som muligt, efter du har født.

 • Bog Amning med ESA-metoden (værdi 299,95 kr) 
 • Videokursus Amning med ESA-metoden (værdi 1997 kr)
 • Ammevejledning – 2 x 1 lektioner (værdi 2 x 1297 kr)

Når du køber din Godt Fra Start – Amning, så får du med det samme adgang til videokurset, som består af mere end 4 timers teoretisk og praktisk undervisning (du skal bare logge ind på babyinstituttet.dk, her ligger det under “memberships”), og vi sender bogen til dig. Vi forventer, at du anvender bog og videomaterialet på forhånd, da det vil give dig det maksimale udbytte af dine efterfølgende lektioner hos os.

Hvad koster Godt Fra Start – Amning?

Pakken består altså af Amning med ESA-metoden både som bog og videokursus samt ialt 2 stk 1:1 lektioner. Godt fra start – Amning koster 3.997kr (og har en samlet værdi på knap 5.000 kr – du sparer altså næsten 1.000kr!) Køb nu på www.babyinstituttet.dk/shop/

Det vil altid være muligt at tilkøbe ekstra lektioner ved behov til en timepris på 1.297 kr.

Kontakt os

Ring på telefon 22773571 eller send os en SMS med teksten “jeg vil gerne ringes op om Godt fra start”. Så kontakter vi dig snarest.