Blog

Det sker på Baby Instituttet / Lidt af hvert

Godt nyt til jyderne – eller til én du holder af i Jylland

Godt nyt til jyderne – eller til én du holder af i Jylland

Kære jyder. I har spurgt, ønsket og bedt til at vi kunne sende Cecilie til vores afdeling i Århus for også at lave gravid- og babybehandlinger med akupunktur og kranio sakral terapi hos jer. Og det ville vi også rigtigt gerne. Men sagen er, at vi på ingen måde kan undvære Cecilie på Baby Instituttet i Gentofte, hvor hun har susende travlt med at hjælpe en masse babyer og deres forældre til en bedre hverdag!

Men bare rolig!

Vi har nemlig fået selskab af endnu en dygtig jordemoder i vores Århus afdeling. Ja faktisk af en jordemoder, som er et helt perfekt match til Cecilie. Nemlig Winnie Elholm, der udover at være jordemoder også er fysioterapeut, akupunktør og kranio sakral terapeut. Faktisk er Winnie og Cecilie uddannede akupunktører sammen!

Og I kan godt glæde jer til at møde Winnie, for hun er knald-dygtig til både voksen- og babybehandlinger. Vi kan næsten ikke få armene ned, for hold nu op hvor er det bare fedt at kunne tilbyde vores populære behandlinger i jylland også! Faktisk så fedt at vi har valgt at fejre det med at give 50% åbningsrabat på alle Winnies behandlinger (også klippekort) her i februar.

Du kan booke tid online ⇒ 

Eller på tlf 22773571

Om Winnie

Hej, jeg hedder Winnie, jeg er 40 år og har to små børn. Jeg har de sidste 10 år været selvstændig RAB godkendt akupunktør. Inden det, arbejdede jeg som børnefysioterapeut på en specialskole. Jeg har altid haft en stor interesse for at arbejde med børn og kvinder, og det har altid været mit primære fokus i mit arbejde. Derfor har jeg også løbende videreuddannet mig, for at tilegne mig mere vide, og flere færdigheder. Så i dag er jeg også jordemoder, babymassør og kranio sakral-terapeut (KST).

Jeg laver fertilitetsbehandlinger, hvor jeg behandler med både akupunktur og KST. Jeg behandler også gravide, med forskellige graviditetsgener, og jeg modner kroppen op til fødslen med akupunktur og evt hindeløsning. Jeg tilbyder også behandlinger efter fødslen hvis der stadig er bækkenproblemer eller smerter i hænder og arme fra væske.

Sidst men ikke mindst behandler jeg også babyer. Her bruger jeg også alle mine færdigheder og behandler både med akupunktur/akupressur/massage og KST. Jeg elsker mit arbejde, og jeg brænder for at tilrettelægge behandlingen så det passer til dig og jer, og I får den hjælp I har brug for.

Jeg glæder mig til vi ses!

Læs mere om baby-behandling her ⇒ 

Og gravid- / mor-behandling her ⇒ 

Ditte Bach, jordemoder
Ditte Bach (1972) har arbejdet som jordemoder, siden hun blev uddannet i 2003. Hun startede Baby Instituttet tilbage i 2009. Hun er forfatter til et hav af artiklerne og til flere af Baby Instituttets bøger. Ditte er gift med John og har en pige fra 1997 og en dreng fra 2004.