Psst! Venter du dig en lille ny? Så er vores helt nye bog “Et nyt liv” måske noget for dig? Bogen indeholder alt om babys første måned og er fyldt med alle vores bedste tips og tricks til at komme godt fra start med et lille nyt liv i hænderne. Den er blevet til gennem mere end 10 års intensivt arbejde med netop den første tid, og vi glæder os til at denne viden nu også kan komme dig og din baby til gode. Køb bogen her

Fostervægten er vægten på din baby i livmoderen. Fostervægten vil afhængig af hvilken graviditetsuge, du er i. Du kan nedenfor se den gennemsnitlige fostervægt og få en idé om, hvordan en babys vægt øges gennem graviditeten.

Jordemoderen og lægen vil skønne fostervægten ved den udvendige undersøgelse.Hvis du bliver scannet i graviditeten, vil man ligeledes skønne din babys størrelse inde i livmoderen. Selv om tallene ved scanningen kommer ud med decimaler, så er der stadig tale om et skøn.

Den gennemsnitlige fostervægt uge for uge

Den gennemsnitlige fostervægt for din baby i maven i de forskellige uger (x+0 = antal uger+0 dage):

Fostervægten i livmoderen, foster der vokser

Video; Fostervægt hos din baby i livmoderen

Se denne smukke video fra undfangelse til fødsel

Her på Baby Instituttet arbejder vi hver dag med at hjælpe kommende og nybagte familier til den bedste start. Det gør vi blandt andet med vores private jordemoderkonsultationer, vores fødselsforberedelse, rebozo-massage, ammeforberedelse, ammekonsultationer og barselsophold.

Og vi vil elske også at hjælpe dig og din baby, hvis I har behov for støtte og vejledning – eller bare savner en kærlig og kompetent jordemoder at følges med gennem hele forløbet. Du kan læse mere om vores tilbud ved at følge linksene herover – eller du kan ringe til os på 22773571, hvis du har brug for en snak om den bedste løsning i netop din situation.

Derudover håber vi, at du finder glæde i at besøge vores hjemmeside, hvor du finder vigtig og hyggelig viden om alt, hvad der har med din graviditet, fødsel, baby og amning at gøre. Alt er skrevet af os jordemødre – til dig og din baby.

Andre artikler om graviditet

Andre artikler, der kunne have interesse