FRI FRAGT VED KØB OVER 499 i WEBSHOPPEN ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Gravid

Fostervægt – Hvor meget tager min baby i maven på om ugen

Fostervægten er vægten på din baby i livmoderen. Fostervægten vil afhængig af hvilken graviditetsuge, du er i. Du kan nedenfor se den gennemsnitlige fostervægt og få en idé om, hvordan en babys vægt øges gennem graviditeten.

Jordemoderen og lægen vil skønne fostervægten ved den udvendige undersøgelse.Hvis du bliver scannet i graviditeten, vil man ligeledes skønne din babys størrelse inde i livmoderen. Selv om tallene ved scanningen kommer ud med decimaler, så er der stadig tale om et skøn.

Den gennemsnitlige fostervægt uge for uge

Den gennemsnitlige fostervægt for din baby i maven i de forskellige uger (x+0 = antal uger+0 dage):

Fostervægten i livmoderen, foster der vokser

  • Fostervægt uge 40+0 (gravid uge 41): 3600 gram
  • Fostervægt uge 41+0 (gravidi uge 42): 3800 gram
  • Fostervægt uge 42+0 (gravid uge 43): 4000 gram
  • Fostervægt uge 43+0 (gravid uge 44): 4200 gram

Video; Fostervægt hos din baby i livmoderen

Psst! Venter du dig en lille ny?

Så er vores helt nye bog “Et nyt liv” måske noget for dig? Bogen indeholder alt om babys første måned og er fyldt med alle vores bedste tips og tricks til at komme godt fra start med et lille nyt liv i hænderne. Den er blevet til gennem mere end 10 års intensivt arbejde med netop den første tid, og vi glæder os til at denne viden nu også kan komme dig og din baby til gode.

Derudover håber vi, at du finder glæde i at besøge vores hjemmeside, hvor du finder vigtig og hyggelig viden om alt, hvad der har med din graviditet, fødsel, baby og amning at gøre. Alt er skrevet af os jordemødre – til dig og din baby.

Andre artikler om graviditet

Andre artikler, der kunne have interesse

DET ESSENTIELLE
GRAVIDITETS FORLØB

EN ALL INKLUSIVE ADGANG TIL VIDEN DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET MED LANGT FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL

Til 0 kr får du

Vi følger dig helt tæt igennem din graviditet og de første mindst 100 dage af din babys liv, med daglige guldkorn i din indbakke. Du får viden om graviditeten, fosterudviklingen i livmoderen, fødslen, amningen, din babys udvikling efter ankomst. Bliv også klogere på babyudstyr og anvendelse med mere. 

Derudover får du en unik adgang til gode rabatter. Samt løbende adgang til guides og indhold der følger din graviditet, din baby og din barsel. Kort sagt, tilmeld dig og undgå at gå glip af noget (vigtigt). 

error: Content is protected !!