HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Forskel på brysterne, er det normalt?

Der er hos mange kvinder en forskel på brysterne i størrelse og måske også på brystvorten. Ligeledes oplever mange kvinder en forskel i brysternes produktion eller i måden mælken løber fra brystet på. Der er ofte ingen problemer i forhold til amningen i, at brysterne er forskellige eller at det ene bryst producerer mere mælk end det andet. Eller at din baby har et “favoritbryst”, der måske løber på en måde, der passer bedre til din babys temperament.

Forskel på brysterne og amning

Hvad jeg selv kan gøre for min amning

Det er en stor fordel at kunne amme fra begge bryster og ikke måtte ende op med at amme fra et bryst. Det kan være at din baby skal ligge i en bestemt fordelagtig stilling på det ene bryst, hvis det driller. Det kan også være, at du har brug for et særligt håndgreb for at kunne lægge din baby til det ene bryst med en god teknik, hvor det på det andet nærmest sker af sig selv.

Vores ESA-metode kan hjælpe dig med håndgreb og teknikker, så det bliver muligt at lægge din baby til begge bryster – også selvom de er forskellige og kræver noget forskelligt. Metoden sikre at du får aktiveret alt mælkekirtelvævet i brystet til produktion. Foruden lærer den dig, hvordan du lægger din baby til brystet på en måde, der ikke gør skade på brystvorten og giver din baby et maksimalt udbytte ved brystet, samtidig med at mælkeproduktionen stimuleres optimalt.

Andre artikler om amning

Andre artikler, der kunne have interesse

Suttekursus!

Lavet i samarbejde med
FRIGG

Haps din plads!

error: Content is protected !!