KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →
Søg
Close this search box.

Forskel på brysterne, er det normalt?

Der er hos mange kvinder en forskel på brysterne i størrelse og måske også på brystvortens størrelse. Ligeledes oplever mange kvinder en forskel i brysternes produktion eller i måden mælken løber fra brystet på. Der er ofte ingen problemer i forhold til amningen i, at brysterne er forskellige eller at det ene bryst producerer mere mælk end det andet. Måske din baby ligefrem har et “favoritbryst”, der løber på en måde, der passer bedre til din babys temperament.

Forskel på brysterne og amning

Hvad jeg selv kan gøre for min amning

Det er en stor fordel at kunne amme fra begge bryster og ikke måtte ende op med at amme fra et bryst. Det kan være, at din baby skal ligge i en bestemt fordelagtig stilling på det ene bryst, hvis det driller. Det kan også være, at du har brug for et særligt håndgreb for at kunne lægge din baby til det ene bryst med en god teknik, hvor det på det andet nærmest sker af sig selv.

Ønsker du hjælp til hvordan du lægger din baby til dine forskellige bryster med en god teknik og hjælp til en god tømning, der begge vigtig for mælkeproduktionen, kan du

Andre artikler om amning

Andre artikler, der kunne have interesse

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

Bogpakke til dig

BOGPAKKE 499

Suttekursus!

Lavet i samarbejde med
FRIGG

error: Content is protected !!