Forplejning under barselsophold og Ny start ophold

Morgenmad

Forplejningen under barselsophold og Ny start ophold består af morgenmadsbuffet, som er inkluderet i barselsopholdsprisen. Den serveres i hotellets morgenmadsrestaurant på 1.sal.

Nogle kan lide at sidde oppe i restauranten, men de fleste kan bedst lide at tage maden med ned på værelset. Det gør du ved at sige, at du er barselsgæst og bede om en bakke. Den fylder du op med det, som I har lyst til at spise. Bakken skal afleveres i restauranten igen, når I er færdige med morgenmaden (senest kl 11).

Morgenmaden er:

  • Hverdage mellem fra 7.00 – 9.30
  • Lørdage mellem kl og 7.00 -10.00
  • Søndage mellem kl 7.00 – 10.00

Frokost og aftensmad

De øvrige måltider er ikke inkluderet i opholdsprisen. Det er de ikke, fordi vi har erfaret, at det mad, der passer den ene, ikke er noget for den anden.

Det er derfor også meget forskelligt, hvad vores nybagte familier gør. Nogle bringer mad udefra (for det må man nemlig gerne) og spiser det på værelset. Der er ikke noget køleskab, men nogle enkelte småting er der plads til i køleskabet på jordemoderens vagtværelse.

Naboen til hotellet er et italiensk pizzeria af den gode slags. Ellers er der Netto med døgnåbent, Joe & the Juice, Emmerys, Sushi Factory og Green Mango, Brugsen ligger 3 minutters gang fra hotellet. Det er ofte de nybagte fædre, der tager ud og skaffer mad i Gentoftegade.