KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →
Søg
Close this search box.

Babys første mad

Der kommer en dag hvor din baby er blevet så gammel, at du kan begynde på overgangsmad. En dag de fleste forældre ser frem til – for hvordan bliver det mon lige? Faktisk er det svært at sige, for der er virkelig stor forskel på, hvordan det går. Nogle gange går det super let og ens barn spiser bare det man serverer og kommer hurtigt op på hele portioner. Men langt de fleste gange går det kun meget langsomt frem.

Nogle babyer er bare ikke så vilde med den mere faste føde som deres forældre. Det kan skyldes alle mulige grunde, at de ikke kan lide smagen, at de ikke kan lide konsistensen eller det simpelthen bare endnu er for mund-motorisk svært alt det med at spise og drikke.

 

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din babys udvikling de første 100 dage efter fødslen.  Du får perler af viden om amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!