fbpx

Blog

Det sker på Baby Instituttet

Fest og farver! – vi fejrer rundt på BLOGGEN!

Blog indlæg nr 100. Fødselsdagslys i tal.

Kæreste alle

Både dig der har været med hele vejen, noget af vejen eller lige er kommet til!
Det er i dag en helt særlig fredag, vi fejrer nemlig rundt her på bloggen, med blogindlæg nummer 100!!

Bloggen her startede, før Baby Instituttet, med at jeg havde noget på hjertet, som ikke rigtigt var “stue-rent” nok til artikeldatabasen. Og inden jeg vidste af det, var jeg blevet blogger – eller det er vist pral, for det har jeg ikke forstand på, men jeg begyndte i hvert fald at skrive blogindlæg.

Alle der har prøvet at blogge ved godt, at man i starten har planer om at skrive hyppigt, men som tiden går, kan det være svært at holde tempoet. Og sådan har det også været med bloggen her. Der har været perioder, hvor tiden ikke har været der, tider hvor inspirationen ikke har været der og tider hvor jeg har hanket op i mig selv og kommet igang med at skrive igen, men alt i alt, så er det alligevel blevet til noget gennem årene.

Og ud fra hvad jeg kan se på hjemmesidens backend (bagside), så lander vi i dag på BLOG indlæg nr. 100!

Og det er da også noget at fejre!

Så hvad med en lille sutte-konkurrence???

Vind en “Fest og farver” – pigepakke (20 BIBS sutter str 2) eller en “Fest og farver” – drengepakke (20 BIBS sutter str 2), som vi allerede har pakket med en masse blandede farver. Lad din baby hygge sig med dem selv, se totalt tjekket ud med matchende sutter til alle slags tøj, eller tag dem med og del dem ud i i mødregruppen, hos venner og bekendte der også har babyer, der er vilde med BIBS sutter (størrelse 2).

Fest og farver drengepakke med 20 sutter fra Bibs Fest og farver pigepakken med 20 sutter fra Bibs

Konkurrencen er her i blogindlægget, som bliver delt i opslag både på INSTAGRAM OG FACEBOOK (og du må hellere end gerne deltage begge steder?).
Vinderen bliver trukket fredag d. 5. oktober 2018 kl 12.00.

Deltag på FACEBOOK ved at:
1. Like “Fest og Farver” opslaget eller giv os et “❤️” som reaktion ??
2. Skriv en kommentar med den/de Emoji(s) DU synes passer bedst til os (Baby Instituttet) og vores blogindlæg nr. 100, samt hvilken af pakkerne du vil vinde ?
3. Det giver ekstra point at like vores facebookside, men det er ikke et krav.

Deltag på INSTAGRAM ved at:
1. Like “Fest og Farver” opslaget med konkurrencen ??
2. Like vores Instagramside?? ?

Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret eller associeret med Facebook eller Instagram.

Ditte Bach, jordemoder
Ditte Bach (1972) har arbejdet som jordemoder, siden hun blev uddannet i 2003. Hun startede Baby Instituttet tilbage i 2009. Hun er forfatter til et hav af artiklerne og til flere af Baby Instituttets bøger. Ditte er gift med John og har en pige fra 1997 og en dreng fra 2004.