fbpx

Efterfødselsbehandling til dig, der er nybagt mor

En helt unik behandling for dig, der er blevet mor – eller den bedste barselsgave til én, du holder særligt af.

Efterfødselsbehandling hos Baby Instituttet er en helt unik og holistisk behandling, som kombinerer det bedste fra de forskellige verdeners forståelser af at blive mor. Ved vores efterfødselsbehandling er det dig som mor, der er i centrum. Behandlingen har dit velvære og din efterfødselskrop i fokus, og vi benytter værktøjer som rebozo-massage og akupressur til, at du som mor kan opleve dyb afspændthed og en fornemmelse af at blive holdt og “samlet”.

Som nybagt mor oplever man ofte sig selv som meget åben – åben i forbindelse med fødslen af dit barn/dine børn – at åbne din krop enten vaginalt eller ved kejsersnit for det lille nye liv, åbenhed til det lille nye menneskes signaler, åbenhed i dit nervesystem og åbenhed i forbindelse med kontakt til dit indre selv. Således kan verden virke meget mere overvældende end tidligere, og det kan være svært at samle dig om dig selv og mærke dine egne grænser.

Denne behandling vil give dig et rum dig, hvor du kan give dig helt hen og fornemme dig selv, din krop, dit sind og opleve hvad selvomsorg kan gøre ved dit overskud og energi på den anden side. 

Du booker tid gennem vores online-booking lige her ⇒

Efterfødselsbehandlingen udføres af specialuddannede jordemødre, som har stor erfaring med rebozo – og akupunkturbehandlinger, fødsler, efterfødsels – og graviditetskonsultationer og dagligt drager omsorg og vejleder gravide og nybagte familier i livet med et nyt lille barn. 

Efterfødselsbehandlingen varer 1 time og 30 minutter og indeholder: 

Fodbad med epsomsalt og indledende samtale om fødslen af dig som mor 

 • Et varmt fodbad med velgørende epsom-salt er den perfekte måde at komme ind i en afspændt og oxytocinfyldt tilstand
 • Mens du er afslappet og behageligt til mode taler vi om din fødsel og om fødslen af dig som mor. Hvordan var din fødselsoplevelse og hvordan stemte fødslen overens med dine forventninger? Hvordan var oplevelsen af at møde din lille baby for allerførste gang?

Tjek af efterfødselskroppen

 • Vi tjekker, hvordan dine mavemuskler har det efter fødslen, om de er kommet fint på plads eller er delte. Du får her helt konkrete øvelser og rådgivning om sikker træning af mavemusklerne. 
 • Vi tjekker (hvis du ønsker det) din bristning og hvordan ophelingen går. Vi taler også om, hvordan det går med at holde på vandladning og afføring efter fødslen, og du får rådgivning til pleje af din bristning samt til optræning af bækkenbunden efter fødslen. 
 • Vi tjekker dit kejsersnitar og hvordan ophelingen går. Vi giver dig helt konkret rådgivning til den mest optimale opheling af både huden og de dybere lag af væv samt rådgiving om genoptræning af kroppen efter kejsersnit. 

Blid rebozo-massage

 • Rebozomassage er fantastisk til at dybdeafspænde og lindre ømhed, der hvor DIN mor-krop har brug for det.
 • Alt hvad du behøver at gøre er at slappe af, lukke øjnene og lade din jordemoder ryste og massere dig til afslappethed og velvære ovenpå fødslen. 

Rebozo-lukning af efterfødselskroppen

 • Rebozo-lukning er et specielt efterfødselsritual, hvor efterfødselskroppen lukkes og samles efter den store åbning det er at blive mor.
 • Under rebozo-lukningen vil du også blive tilbudt akupressurbehandling til lindring af eventuelle efterfødselsgener, hvis du ønsker det.

Moxa

 • Moxa-behandling er opvarmning af specifikke akupunkturpunkter og / eller områder af kroppen.
 • Moxa-behandlingen skaber et blidt flow af energi og opløser stagnation og er derfor gavnlig for efterfødselskroppen særligt omkring livmoder og lænd.
 • Der er intet ubehag eller bivirkninger forbundet med moxa-behandling.

Guidet meditationsøvelse

 • Afslutningsvis vil du blive guidet ind i en dyb afspænding med tid og ro til dig.

Behandlingen foregår uden baby. Du kan modtage behandlingen fra 4 uger efter fødsel til op til flere år efter. Det vigtigste er, at du har lyst til at tage en stund for dig selv, modtage kærlig omsluttende omsorg og hvile ind i din kvindelige energi. 

En efterfødselsbehandling varer ca 1 time og 30 minutter og koster 1.497 kr. Du er velkommen til at kontakte os på tlf 22773571 og høre mere om vores behandlinger. 

Behandlingen foregår i vores dejlige lokaler i Lyngby, og det er en god ide at have noget rart, bevægeligt tøj på uden lynlås og knapper.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en stund for dig.